• Emisiuni
  • Survivor România
  • Ștefania Stănilă, gest discret, în timp ce Andrei Ciobanu era nominalizat pentru eliminare la Survivor All Stars. Ce a făcut Faimoasa în ediția de joi, 11 aprilie 2024

Ștefania Stănilă, gest discret, în timp ce Andrei Ciobanu era nominalizat pentru eliminare la Survivor All Stars. Ce a făcut Faimoasa în ediția de joi, 11 aprilie 2024

Ștefania Stănilă, gest discret, în timp ce Andrei Ciobanu era nominalizat pentru eliminare la Survivor All Stars. Ce a făcut Faimoasa în ediția de joi, 11 aprilie 2024

Survivor All Stars atinge cote maxime! În ediția difuzată joi, 11 aprilie 2024, Ștefania Stănilă a acaparat atenția publică, după ce a făcut un gest neașteptat în timpul consiliului de nominalizare.

Gallery

​Aseară, primul joc i-a pus față în față pe membrii triburilor, iar victoria a aparținut încă o dată Faimoșilor, aceștia reușind să ducă la capăt o săptămână roșie, în care norocul le-a surâs și i-a făcut să se bucure de toate recompensele. Astfel, Războinicii au fost cei care au nominalizat câte un concurent pentru eliminare, cele mai multe voturi primindu-le Andrei Ciobanu.

În timp ce Domnul Dan citea biletele de nominalizare ale Razboinicilor, Ștefania Stănila a avut un gest discret, care a fost, totuși, observat de telespectatori. Atunci când a auzit numele lui Andrei Ciobanu, Faimoasa a căscat ironic, lăsând de înțeles că se aștepta ca Andrei să fie cel trimis la duelul de eliminare. 

„Daniel Pavel: Nu am putut să nu remarc bucuria lui Tj Miles și a Ștefaniei.

Ștefania Stănilă: Domnul Dan, nu era fericire, dar pur și simplu mă așteptam. Sunt curioasă dacă Andrei o să spună și acum că este ”carne de tun”. Ce zici Andrei?

Andrei Ciobanu: ….”

Săptămâna viitoare urmează UNIFICAREA sezonului suprem

După treisprezece săptămâni de Survivor All Stars, din 26 de concurenți au mai rămas doar 12. Iar pentru aceștia urmează o nouă bornă importantă în sezonul suprem.

De săptămâna viitoare, totul se schimbă, la Survivor All Stars! Show-ul trece la etapa UNIFICĂRII.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni