• Emisiuni
  • Survivor România
  • Filmările Survivor All Stars s-au încheiat, iar concurenții sunt în țară! Finala va fi LIVE!

Filmările Survivor All Stars s-au încheiat, iar concurenții sunt în țară! Finala va fi LIVE!

Filmările Survivor All Stars s-au încheiat, iar concurenții sunt în țară! Finala va fi LIVE!

Cel mai puternic sezon al show-ului care a cucerit întreaga lume. Un sezon așteptat de către toți cei care au trăit cu sufletul la gură experiența concurenților în anii trecuți și care și-au dorit să-și vadă favoriții reuniți, luptând pentru marele premiu. Survivor All Stars este provocarea supremă, care demonstrează că imposibilul nu există și că cei mai puternici pot merge până la capăt!

Gallery

Săptămâna aceasta, telespectatorii care nu ratat niciun minut până la acest moment, show-ul fiind lider absolut de audiență, vor avea parte de o bornă de neratat – Unificarea triburilor. De acum, concurenții vor trăi pe o singură insulă, însă vor avea un gând clar – să facă totul pentru a ajunge în finală și a câștiga trofeul și marele premiu de 100.000 de euro.
Cu toate acestea, în Republica Dominicană, s-a așternut pentru moment liniștea. Filmările s-au încheiat, iar concurenții au revenit de astăzi la viața lor, toți fiind acum acasă, în România! Daniel Pavel, prezentatorul reality show-ul-ului, se pregătește și el de revenire, urmând să ajungă în țară în curând.
Aventura Dominicană este departe de a fi încheiată pentru concurenții Survivor All Stars! Aceștia vor reveni în țara care le-a devenit casă pentru câteva luni, pentru marea finală, la momentul potrivit!

Finala va fi LIVE din Republica Dominicană!


Pentru a afla cine va merge până la capăt, ce strategii vor apărea, ce alianțe se vor forma și ce provocări îi mai așteaptă pe concurenți, nu ratați nicio seară din cel mai puternic format de televiziune.
Nu uitați, săptămâna aceasta, marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO, vă puteți bucura de noi ediții ale show-ului fenomen Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni