• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 16 aprilie. Concurenții vor atinge o nouă bornă: UNIFICAREA! Daniel Pavel: „Ceea ce nu știu ei este că această reuniune va avea un deznodământ neașteptat!”

Survivor All Stars 2024, 16 aprilie. Concurenții vor atinge o nouă bornă: UNIFICAREA! Daniel Pavel: „Ceea ce nu știu ei este că această reuniune va avea un deznodământ neașteptat!”

Survivor All Stars 2024, 16 aprilie. Concurenții vor atinge o nouă bornă: UNIFICAREA! Daniel Pavel: „Ceea ce nu știu ei este că această reuniune va avea un deznodământ neașteptat!”

Au luptat treisprezece săptămâni cu toate puterile. Au demonstrat că merită să fie printre cei mai buni și au depășit fiecare provocare. Cu orice joc, strategie sau alianță, au făcut câte un pas în plus spre acest moment. Doisprezece concurenți au mai rămas în joc, iar în doar câteva ore vor atinge o nouă bornă – UNIFICAREA. E vremea ca triburile Războinicilor și Faimoșilor să fie lăsate în urmă, iar cele două echipă să devină UNA! Un episod încărcat de emoții și trăiri din cele mai puternice, de la 21:30.

Înainte de a părăsi locul în care au dormit în ultimele luni, concurenții vor avea parte de o serie de discuții extrem de sincere. ”O să-mi fie dor de camp, dar vine Unificarea”, va sublinia Sorin, în timp ce Delea își va aminti cât de mult i-a displăcut insula la început de sezon: ”am ajuns să iubesc locul pe care-l uram”. În schimb, Alexandra Duli va admite că deja gândul îi este la tot ce va fi pe mai departe: ”am intrat în următoarea etapă. Abia aștept să văd ce o să se mai întâmple”.  

De cealaltă parte, Faimoșii vor evoca amintirile adunate până acum, concurenții care au făcut parte din tribul lor și vor privi încrezători spre viitor. ”De aici încolo, voi lupta cu toate armele mele să ajung până în finală”, va spune Ana Porgras, în timp ce Ana Pal va oferi o declarație încărcată de emoție: ”Am prins și eu Unificarea, în sfârșit. Am venit cu un scop, a lupta pentru mine și băiatul meu”.

Concurenții celor două triburi s-au pregătit intens pentru Unificare. Și-au luat la revedere de la camp-urile lor și așteaptă cu nerăbdare să se întâlnească. Ceea ce nu știu ei este că această reuniune va avea un deznodământ neașteptat”, le va spune Daniel Pavel celor de acasă, înainte ca cei 12 să fie față în față. Despre ce e vorba și cum se va încheia o seară atât de așteptată, aflăm în curând.

După cum va spune și Daniel Pavel, ”noaptea asta o să fie memorabilă”. Schimbări de neratat, distracție, mâncare, dar și adevăruri extrem de neașteptate care vor ieși la iveală. O UNIFICARE atât de dorită, dar mai surprinzătoare ca niciodată. Doar în sezonul suprem!

Nu ratați un nou episod din cel mai puternic sezon, Survivor All Stars, de la ora 21:30, la PRO TV. Ediția poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

CITEȘTE ȘI:

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni