• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 16 aprilie 2024! Gelozia atinge cote maxime la Survivor! Cum a putut să reacționeze Ana Porgras atunci când Zanni a invitat-o pe Duli la cina romantică

Survivor All Stars, 16 aprilie 2024! Gelozia atinge cote maxime la Survivor! Cum a putut să reacționeze Ana Porgras atunci când Zanni a invitat-o pe Duli la cina romantică

UNIFICAREA vine la pachet cu multe surprize de proporții! După ce Domnul Dan a lansat o provocare bazată pe întrebări și răspunsuri, menite să dovedească sinceritatea și transparența concurenților, aceștia au avut parte de o cină atipică.

Gallery

Astfel, concurenții au fost nevoiți să se cupleze în grupuri formate din două persoane și să împartă o cină romantică. Într-un moment complet neașteptat, Zanni a luat-o pe Alexandra Duli și a plecat cu ea la masa perfect aranjată. În același timp, Ana Porgras s-a „cuplat” cu Ștefania Stănilă:

„Zanni m-a întrebat de ce nu sunt cu un Războinic la masă”, a spus Ana Porgras.

„Se pare că nu îi e așa greu să aleagă între mine și Duli! S-a dus cu ea la masă, deci nu i-a fost deloc greu”, a spus Ana Porgras.

În timp ce Alexandra Duli și Zanni își fac complimente, Ana Porgras privește cu dispreț întreaga interacțiune a acestora.

Zanni: „Am avut treabă cu ea în trecut. Ne-am văzut, ne-am cunoscut. A venit o dată la mine după ce a băut alcool. Deoarece nu îmi plac genul ăsta de întâlniri și genul ăsta de femei, nu am mai vrut să mă văd cu ea”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Ediția integrală poate fi vizionată pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni