• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 16 aprilie 2024. Zanni și Alexandra Duli, dezvăluiri din trecutul celor doi! Ce s-a întâmplat când Duli a fost acasă la artist

Survivor All Stars, 16 aprilie 2024. Zanni și Alexandra Duli, dezvăluiri din trecutul celor doi! Ce s-a întâmplat când Duli a fost acasă la artist

Se pare că Alexandra Duli și Zanni au avut un trecut tumultos împreună, înainte de a veni la Survivor All Stars. Iată ce s-a întâmplat între ei!

Toată lumea a observat că de-a lungul sezonului Zanni a avut o oarecare apropiere față de Alexandra Duli, însă abia acum s-a aflat adevărul: cei doi au avut o mică aventură amoroasă, înainte de a veni în show.

Zanni: „Am avut treabă cu ea în trecut. Ne-am văzut, ne-am cunoscut. A venit o dată la mine după ce a băut alcool. Deoarece nu îmi plac genul ăsta de întâlniri și genul ăsta de femei, nu am mai vrut să mă văd cu ea”

Gallery

„Dureros că nu te-ai gândit la mine când ai venit în București, dacă eram singurul cu care puteai face orice”, a spus Zanni.

„Ana Porgras e cu ochii pe mine și deja s-a supărat. Mă doare sufletul că încă țin la ea, dar să mă lase puțin să aventuriez, suntem la Survivor, nu acasă!”

Ulterior, Alexandra Duli i-a recunoscut lui Zanni că s-a așezat cu el la masă deoarece voia să afle mai multe lucruri despre ei doi.

„Ești singura persoană de la Survivor pe care puteam s-o invit la această masă. Dacă eram cu altcineva la masă, eram pentru că și tu ai fost cu altcineva în prima zi la București”, a spus Zanni.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Ediția integrală poate fi vizionată pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni