• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 17 aprilie 2024 - Andrei Ciobanu, confruntat cu modul în care l-au văzut Faimoșii! Ce poreclă i-au dat: "Dar de ce așa?"

Survivor All Stars, 17 aprilie 2024 - Andrei Ciobanu, confruntat cu modul în care l-au văzut Faimoșii! Ce poreclă i-au dat: "Dar de ce așa?"

În ediția difuzată pe 16 aprilie, la Survivor All Stars România, concurenți curajoși, puternici și capabili să depășească orice provocare au avut parte de marea Unificare.

După o probă dură, totul s-a încheiat pentru Ana Maria Pal. Torța a fost stinsă pentru fosta Faimoasă, nu înainte ca aceasta să transmită un ultim mesaj: ”nu mai zic nimic. Doar atât, plec acasă. Baftă colegi”. Încă șocați, cei unsprezece rămași au revenit spre insulă, cu un mesaj clar de la Daniel Pavel: ”Acum vă puteți considera un singur trib. Până data viitoare, vă gândiți la un nume. Sunteți în continuare în Survivor All Stars”.

Cei rămași au început să se obișnuiască și cu noul statut, dar toți au descoperit un obiect de care știau doar Faimoșii: un totem al celor plecați din Dominicană. Un personaj cheie a fost chiar Andrei Ciobanu, care a fost și poreclit "Calul Ciobanu" și chiar a stârsit întrebarea - "de ce așa?"

Andrei Ciobanu: Am intrat în camp și am rămas cu un gust amar pentru că, după ce mi-am căutat lada pe care am făcut-o și am muncit puțin la ea, am înțeles că au ars-o.(...) Eu iau totul în joacă. Au pus pe totemul ăla de sus în jos toți cei care au părăsit competiția Faimoșilor, la unii s-au întâmplat niște ghicitori, la mine scria Calul Ciobanu! Eram atârnat de un fir de ață pentru că, spun ei, sunt după cum bate vântul. Probabil așa și e, dar nu eu am ales lucrul ăsta.  

​Andrei Ciobanu a fost mărul discordiei în ambele tabere și atât Faimoșii, cât și Războinicii, l-au acuzat de trădare. În ediția difuzată pe 4 aprilie, după ce a pierdut în fața Anei Pal, Andrei era resemnat că va părăsi concursul. A primit însă o veste uluitoare de la Daniel Pavel: s-a întors la Războinici, primii lui colegi.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Ediția integrală poate fi vizionată pe VOYO.


FOTO: CAPTURĂ PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni