• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 24 aprilie 2024. Se dă lupta pentru colanul de imunitate: ”Fiecare trage cu frații lui”

Survivor All Stars, 24 aprilie 2024. Se dă lupta pentru colanul de imunitate: ”Fiecare trage cu frații lui”

Survivor All Stars, 24 aprilie 2024. Se dă lupta pentru colanul de imunitate: ”Fiecare trage cu frații lui”

O nouă săptămână Survivor All Stars a început, iar luptele pe teren sunt din ce în ce mai dure, pentru ca drumul în competiție să nu se oprească aici.

Ieri, Daniel Pavel i-a anunțat pe concurenți că primul joc este cel pentru rolul de căpitan și șansa de a-ți forma propria echipă, iar Sorin și Robert au reușit să rămână ultimii, câștigând acest drept. Sorin i-a ales pe Ștefania Ștefan, Iancu, Andrei și Alex Delea, iar Robert i-a adus alături de el pe foștii Faimoși, Zanni, TJ Miles, Ana și Ștefania.
După un joc încrâncenat, cei care l-au avut ca lider pe Sorin s-au impus cu 10 la 7, iar în această seară vor avea parte de o recompensă pe cinste, într-un parc de aventură, în Punta Cana.


Ediția a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 24:18. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 5.5 puncte de rating și 20.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.6 puncte de audiență și 17.0% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.1 milioane de români au trăit la intensitate maximă episodul.
”Suntem bucuroși că am câștigat acel reward, abia așteptăm să plecăm. Sper să ne distrăm cu toții”, va spune Sorin, vizibil încântat de faptul că echipa lui s-a impus aseară. De cealaltă parte, Ana Porgras va admite că resimte destul de puternic înfrângerea de ieri: ”Aș fi vrut să mă distrez și eu, să mă duc în Punta Cana, dar ce să vezi – nu am fost atât de buni la joc”.


În doar câteva ore, concurenții revin pe teren. E vremea să dea lupta pentru colanul de Imunitate. Unul singur va câștiga și va putea beneficia de toate avantajele în seara de Consiliu. Chiar dacă nu mai fac parte din echipe, se pare că deciziile se iau tot în funcție de vechile alianțe: ”suntem un singur trib, dar fiecare trage cu frații lui”. Despre ce este vorba și ce discuții vor apărea, aflăm curând.
Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni