• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 7 mai. Andrei Ciobanu dă de pământ cu Zanni, după plecarea lui: „Crede că poate manipula pe toată lumea” Sorin Pușcașu, despre strategia care i-a adus eliminarea lui Zanni

Survivor All Stars 2024, 7 mai. Andrei Ciobanu dă de pământ cu Zanni, după plecarea lui: „Crede că poate manipula pe toată lumea” Sorin Pușcașu, despre strategia care i-a adus eliminarea lui Zanni

Eliminarea lui Zannidache a luat pe toată lumea prin surprindere. Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu sunt de părere că strategiile l-au adus în acest punct.

Gallery

Membrii tribului Los Bandidos nu știu că Zanni a fost trimis în Exil. Ei bine, aceștia au dezbătut intens eliminarea acestuia. Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu au fost cei mai vocali.

Andrei Ciobanu este de părere că s-a făcut dreptate după plecarea lui Zanni, precizând că acesta avea impresia ca poate manipula pe toată lumea.

„În viață cum îți așterni, așa dormi. Zanni tot ce a făcut, a făcut cu mâna lui, tot ce face el, cred eu, că pleacă dintr-o strategie gândită, dar și dintr-o disperare de a fi printre ultimii, cred că asta l-a împins să facă un gest necugetat. El cumva crede că poate manipula pe toată lumea…”, a spus Andrei Ciobanu.

Sorin, de asemenea, consideră că strategia pe care Zanni a făcut-o i-a adus eliminarea.

„Mutarea mea cu colanul și mutarea echipei este fix replică la strategia lor…”, a spus Sorin Pușcașu, la rândul lui.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS!

Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV și pe VOYO, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni