• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Echipa Visuri la cheie a schimbat destinul unui tata si al celor patru baieti ai sai. Cum arata noua locuinta

Echipa Visuri la cheie a schimbat destinul unui tata si al celor patru baieti ai sai. Cum arata noua locuinta

Echipa Visuri la cheie a schimbat destinul unui tata si al celor patru baieti ai sai. Cum arata noua locuinta

Destinul unei familii greu incercate de soarta a fost schimbat in cea de-a treia editie Visuri la cheie.

Echipa emisiunii a ajuns saptamana aceasta la Peris pentru a cunoaste familia Gheorghe, formata din Irinel, tatal, cei patru baieti Cristian, Daniel, Eduard si Petre, si bunicii, Petre si Stanca. 

 
In urma cu noua ani Irinel a fost parasit de sotia lui si de atunci barbatul a facut tot posibilul sa le fie si mama si tata celor patru copii insa problemele au aparut una dupa alta pentru ei. Firma la care lucra s-a desfiintat si a ramas somer, asa ca a acceptat sa lucreze oriunde i s-a oferit ceva de munca, pentru a-si intretine familia si casa foarte veche, care se deteriora pe zi ce trecea. Pana in momentul in care a ramas fara un loc de munca stabil, Irinel incepuse o alta constructie in care sa poata duce un trai decent impreuna cu copiii, insa a fost nevoit sa sisteze lucrarile din cauza veniturilor foarte mici.

 
In prezent lucreaza la o firma de paza, insa salariul este foarte mic si se descurca extrem de greu. Pe langa problemele financiare, Irinel are si probleme la coloana vertebrala, care ii cauzeaza dureri groaznice si, tot din cauza banilor, barbatul a amanat operatia. ”Cateodata imi venea sa plec in toata lumea, dar dragostea pentru copii m-a facut sa merg mai departe. Tot ce imi doresc este sa nu mai fiu nevoit sa le explic celor mici de ce trebuie sa doarma cu bunica sau cu mine in aceeasi camera, intr-un singur pat.”, a marturisit barbatul.


 
Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi, ajutati de o intreaga echipa de muncitori, au transformat intr-un mod spectaculos locuinta familiei, reusind sa le aduca zambetul pe buze atat tatalui, cat si celor patru baieti.

 
Visuri la cheie – Crede in oameni! Miercuri, de la 20:30, la PROTV

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni