• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie 15 noiembrie 2023 | Visul împlinit al familiei Minea: copiii care le dau putere să meargă mai departe

Visuri la cheie 15 noiembrie 2023 | Visul împlinit al familiei Minea: copiii care le dau putere să meargă mai departe

Visuri la cheie 15 noiembrie 2023 | Visul împlinit al familiei Minea: copiii care le dau putere să meargă mai departe

Cateluța și Cornel Milea sunt cunoscuți în satul lor pentru determinarea cu care au luat viața în piept. Scopul lor este să le ofere o viață mai bună celor doi copii minori pe care îi au în îngrijire

În satul Unirea din județul Călărași toată lumea știe pe toată lumea. Cateluța și Cornel Milea sunt cunoscuți drept soții care nu renunță niciodată la un vis, iar visul lor a fost mereu acela de a avea o casă.

După ce s-au căsătorit, cei doi au trăit mare parte din viață în chirie. Cu trei copii după ei (fata cea mare s-a măritat între timp), soții Minea și-au propus să ridice, din temelii, un cămin care să le ofere copiilor lor un adăpost și siguranță. Pe un teren primit de la primărie, Cateluța și Cornel au început să construiască prima casă a familiei.

Cu chiu, cu vai au reușit să dureze ceea ce seamănă cu o casă. Deși au folosit multe materiale de construcție recuperate din ce aruncau alții, pământ și resturi, casa lor a devenit un cămin în toată regula fiindcă îi avea pe ei: doi soți credincioși unul altuia și doi băieți maturizați înainte de vreme, care au înțeles că trebuie să-și cinstească părinții prin performanță.

Gallery

Apoi, Cornel s-a îmbolnăvit de hernie inghinală, iar proiectul de casă s-a oprit. Mai sunt multe de făcut, însă tatăl nu mai poate. Astfel, toată presiunea este pe umerii ei. Cateluța e o Vitorie Lipan modernă.

Eu lucrez de doi ani și jumătate, pe străduța noastră e fabrica unde lucrez eu. Procesăm sfeclă și porumb”, a dezvăluit femeia. Pe lângă munca grea, brută, Cateluța a reușit un lucru remarcabil cu cei doi băieți ai ei, Cătălin și Andrei, care sunt foarte buni la școală și fac sport de performanță.

Copiii familiei Minea, campioni la lupte

Cătălin și Andrei Minea au crescut luptându-se cu vicisitudinile vieții. De la vârste fragede, ei și-au canalizat energia într-un sport care îți permite să dai de podea cu adversarii tăi: luptele greco-romane. În fiecare zi, cei doi copii dau de pământ cu necazurile și au un singur scop: să fie mereu deasupra adversarului, chiar dacă acela este viața nemiloasă.

Sunt băieții lui tata. Sunt tare mândru de ei. Poate, cu treaba asta, vor reuși și în viață”, spune Cornel Minea. Vezi VIDEO mai jos!

Episodul integral este disponibil exclusiv pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni