• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie 15 noiembrie 2023 | Casa familiei Minea, complet schimbată după renovare

Visuri la cheie 15 noiembrie 2023 | Casa familiei Minea, complet schimbată după renovare

Cornel, Cateluța și fiii lor nu au mai recunoscut nimic din casa veche. Schimbarea operată de echipa Visuri la cheie a fost majoră, însă totul a fost pentru creșterea confortului și a siguranței.

Gallery

Cei patru membrii ai familiei au pășit pe un teritoriu complet străin, astfel încât reacțiile pe care le-au avut la intrare sunt justificate. Actuala casă are ceva din lipsa de personalitate și răceala unei camere de hotel și este nevoie de timp pentru ca ea să devină un „cămin”. Însă, membrii familiei apreciază curățenia, amenajările interioare și dotările noi, pe care nu și le-ar fi permis poate niciodată.

Mobilierul dormitoarelor băieților este inspirat din viața lor sportivă, iar bucătăria este utilată complet, cum doar a visat Cateluța.

În camere, arhitecții au optat pentru un parchet de calitate de culoarea lemnului de nuc, de la Kastamonu, care inspiră energie și vigoare, atribute pe care echipa le-a regăsit la fiecare dintre membrii familiei Minea. „Nuanța de nuc merge foarte bine cu nuanțele solare pe care le-am folosit în dormitoarele băieților”, explică Cristina Joia alegerea făcută.

Zici că suntem la un hotel, nu la noi acasă”, a spus Cătălin, punându-l pe gânduri pe Dragoș Bucur. E de bine sau de rău?

E de bine. Ce întrebare e asta?”, a răspuns băiatul. „Nu mă simt la mine acasă, în momentul ăsta. Nu cred că e casa mea, pentru că e totul nou, de parcă suntem într-un hotel. Adică e totul prea... șmecher”, a continuat adolescentul.

Articol susținut de Kastamonu.

Episodul integral este disponibil exclusiv pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni