BLOG DE REGIZOR: ”Mulțumesc!”

BLOG DE REGIZOR: ”Mulțumesc!”

În fiecare seară, înainte de a stinge lumina pentru a merge la somn, ai un ultim gând care îți trece prin minte: ceva de făcut pentru a doua zi sau o amintire frumoasă a zilei care se încheie. 

De asemenea, uneori, într-o secundă îți amintești de un moment neplăcut, un gest răutăcios pe care l-ai făcut în ziua respectivă, de o discuție, dar te decizi să le dai la o parte, să poți rămâne singur cu binele, să te culci cu un sentiment plăcut.

Citește și: Vlad și Ștefan sunt în fața celei mai periculoase partide de poker. Ce va urma aflăm luni, într-un nou episod de la 20:30

Toate aceste mici ritualuri se schimbă atunci când începe să ruleze un nou sezon. O zi pe săptămână, lunea, în cazul lui Vlad, te duci la culcare cu un zâmbet mare. Episodul a fost difuzat, mesajele prietenilor tăi, comentariile de pe Facebook, Instagram și alte rețele de socializare sunt bune, dar tu stingi lumina cu sentimentul că nu este nici bine, nici rău, așa că începi să fii neliniștit. Oare ce audiență am făcut? 

Primim audiențele, la prima oră a dimineții, după difuzare. Într-o primă etapă, primim datele generale: procentul de spectatori al fiecărui program, publicul total și înă o serie de informații, iar apoi date mai specifice: audiențele minut cu minut, sexul spectatorilor etc. Când te duci la somn, ești conștient că toată munca de multe luni depinde de acel mail, de acel număr pe care îl vei primi dimineața. Cunoaștem maxima care spune că „important este să participăm” pe care o primim o dată la patru ani, cu ocazia Olimpiadei, pentru a ne reaminti că asta este ceea ce contează, să participi, adică în cazul nostru, să spunem povești, să generam sentimente, emoții… dar ne amintim și de lacrimile sportivilor care după patru ani de pregătire și antrenamente nu pot concura dintr-un motiv anume și nu-și mai pot atinge așteptările.

După lunea trecută m-am trezit și e-mailul publicului ne-a oferit o medalie olimpică, am fost lideri de audiență cu mulți spectatori. Asta însemna că serialul le-a plăcut, telespectatorilor au urmat propunerea noastră și s-au simțit legați de poveste, de personaje. În cadrul Jocurilor Olimpice, sportivii le mulțumesc celor care i-au ajutat să ajungă în vârful podiumului, iar eu vreau să mulțumesc, aici, din tot sufletului întregii echipe tehnice și artistice pentru numeroasele ore dedicate lui VLAD și, cel mai important, tuturor telespectatorilor care, deși aveau, cu siguranță, lucruri mai importante de făcut, ne-au făcut loc în viața lor în serile de luni, în seara lui Vlad, Mulțumesc.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni