• Emisiuni
  • VLAD
  • "Voi m-ați schimbat. Mi-ați dat lecția vieții și morții mele". Serialul VLAD a ajuns la sfârșit!

"Voi m-ați schimbat. Mi-ați dat lecția vieții și morții mele". Serialul VLAD a ajuns la sfârșit!

"Voi m-ați schimbat. Mi-ați dat lecția vieții și morții mele". Serialul VLAD a ajuns la sfârșit!

”Am venit la reuniunea de 15 ani. Eu sunt Adrian”, așa a început momentul adevărului pentru Vlad Pop, personajul alături de care o țară întreagă a trăit timp de 4 sezoane emoția răzbunării și a regăsirii unei vieți liniștite. Aseară, telespectatorii au putut urmări o scenă încărcată de putere și emoție, desfășurată chiar la locul în care a început totul, sub pod.  

Ajutat de Ghiviriga, Toteanu și Fira, Vlad i-a adus la un loc pe Leo, Ștefan și Eliza, cei trei care l-au vândut pentru a-și face viața mai bună. Și le-a spus ceea ce aștepta de la momentul în care a fost închis pentru o faptă de care nu a fost vinovat. ”M-ați călcat în picioare și acum vă așteptați să fiu băiatul ăla bun. Voi m-ați schimbat. Mi-ați dat lecția vieții și morții mele”. 

Șocați, cei trei au ajuns în pragul disperării, iar finalul a fost unul neașteptat: Eliza a sărit în fața glonțului pentru a-l salva pe Vlad, iar Leo l-a împușcat pe Ștefan fără a sta pe gânduri. Toteanu și-a găsit astfel vinovatul, iar Vlad liniștea. Răzbunarea a fost înfăptuită. 

Românii au trăit sfârșitul serialului cu sufletul la gură, episodul fiind lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:14. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.3 puncte de rating și 22.7% cotă de piață, față de locul 2 care avea 7.6 puncte de audiență și 20.7% share. În același interval, la nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a înregistrat 8.7 puncte de audiență și 27.3% share, în timp ce locul 2 avea a înregistrat 6.4 puncte de rating și 20.1% share. 

De-a lungul celor două ore și jumătate, peste 1.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit serialul.

4 sezoane, 52 de episoade și o echipă care a dat tot ce a avut mai bun pentru a aduce celor de acasă un serial de neuitat! VLAD a ajuns la final! 

VLAD – La final, totul se plătește. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni