• Emisiuni
  • Vocea României
  • "Vocea Romaniei", in fiecare marti de la ora 20:15! Smiley, vrajit de frumusetea si talentul uneia dintre concurente

"Vocea Romaniei", in fiecare marti de la ora 20:15! Smiley, vrajit de frumusetea si talentul uneia dintre concurente

"Vocea Romaniei", <span style="color:#f00;">in fiecare marti de la ora 20:15!</span> Smiley, vrajit de frumusetea si talentul uneia dintre concurente

Cea de-a doua editie a show-ului “Vocea Romaniei”, difuzat de ProTV in fiecare marti de la ora 20:15, aduce pe langa voci senzationale si povesti cu iz de romantism!

Protagonistul este chiar Smiley, unul dintre cei patru antrenori, care se pare ca a fost vrajit de una dintre concurente. Frumusetea ei nu a ramas neremarcata nici de ceilalti jurati, Marius Moga avand un discurs mai lung ca niciodata, pentru ca dupa cum el singur a recunoscut “Imi place fata!”.  

Show-ul Vocea Romaniei este INTEGRAL pe voyo.ro

Chimia dintre ea si Smiley a fost insa evidenta, iar reactiile lui Pavel Bartos si Horia Brenciu nu au intarziat sa apara! Cum a decurs intreaga poveste si, mai ales, daca este sau nu una cu happy end, telespectatori vor descoperi maine seara la ProTV.

Tot in cea de-a doua editie a show-ului, pe lista concurentilor se numara si Cristi Nistor, cunoscut publicului cu piesa “Coji de portocale”, pe care o canta alaturi de Simona Nae. Daca va reusi sau nu sa intoarca scaunele juriului, veti afla maine seara de la ora 20:15. 

O surpriza a editiei de marti, 2 octombrie, este prezenta in platou a lui Tudorel Popa, semifinalistul de la “Romanii au talent”, care a venit pentru a sustine un concurent din Galati.  Prezenta lui nu putea sa nu se lase cu un “promo” compus direct in fata antrenorilor!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni