• Emisiuni
  • Vocea României
  • Presiunea confruntarilor si-a spus cuvantul! Un concurent a amenintat ca se arunca de la etaj dupa ce a fost ELIMINAT de la "Vocea Romaniei"

Presiunea confruntarilor si-a spus cuvantul! Un concurent a amenintat ca se arunca de la etaj dupa ce a fost ELIMINAT de la "Vocea Romaniei"

Presiunea confruntarilor si-a spus cuvantul! Un concurent a amenintat ca se arunca de la etaj dupa ce a fost ELIMINAT de la "Vocea Romaniei"

"Vocea Romaniei" se aude in fiecare sambata, de la 20.30, la ProTV.

Primul duel din echipa Loredanei a fost unul cu "nabadai". Veteranul Aurel Niamtu si experimentatul Romeo Zaharia au urcat pe scena pentru a convinge pe antrenoare ca merita sa mearga mai departe.

Daca pe parcursul repetitiilor cei doi s-au “impuns” cu fiecare ocazie, impreuna au cucerit scena cu piesa lui Dan Spataru, “Nu m-am gandit la despartire”. Momentul culminant al prestatiei a fost, de departe, coregrafia de final, repetata de toti cei patru antrenori si co-antrenorii lor.

“Piesa a fost aleasa foarte bine, sunt sigur ca tata acasa e in delir”, a spus Randi, iar Smiley i-a facut decizia Loredanei si mai grea: “N-ai cum sa-ti dai seama care a fost mai bun”.  Dupa ce s-a sfatuit cu Cornel Ilie, co-antrenorul sau, Lori a decis sa il pastreze in echipa pe Aurel  pentru ca “a fost mult mai stapan pe el, pe situatie si constant in toata evolutia”.

Temperamentul coleric al lui Romeo a influentat decizia Loredanei, dupa cum a recunoscut chiar ea cand a ales sa mearga mai departe cu Aurel Niamtu, spre supararea lui Romeo, care nu a inteles cum de nu a trecut de duel. Nico, aflata in public pentru a-l sustine pe Romeo, a povestit si un episod tulburator: "Este dezamagit, mi-a spus ca se arunca de la etaj. I-am spus: mai, baiatule, cum sa te arunci? Sunt oameni care nu gasesc o rezolvare", a povestit cantareata.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni