• Emisiuni
  • Vocea României
  • Yulia Volkova, bruneta din trupa t.A.T.u, are cancer. Ce s-a intamplat dupa ce a fost operata in Coreea

Yulia Volkova, bruneta din trupa t.A.T.u, are cancer. Ce s-a intamplat dupa ce a fost operata in Coreea

Yulia Volkova, bruneta din trupa t.A.T.u, are cancer. Ce s-a intamplat dupa ce a fost operata in Coreea

Yulia Volkova, jumatatea bruneta a trupei t.A.T.u, a fost diagnosticata recent cu o afectiune extrem de grava: cancer laringian.

Presa din Rusia scrie ca tanara in varsta de doar 29 de ani a fost operata recent in Coreea, insa interventia a fost una fara succes. Yulia Volkova nu a comentat inca informatiile aparute in presa, insa nu a negat ca ar fi bolnava. 

In ciuda bolii, Yulia nu a renuntat la cariera sa: a tinut un concert si a lansat o colectie de pantofi care ii poarta semnatura.

 

Duo-ul rusesc t.A.T.u a reprezentat una dintre cele mai de succes formatii pop-rock ale anilor 2000, ocupand inca de la single-ul sau de lansare pozitii importante in clasamentele muzicale ale lumii. Desi formatia inchegata in Moscova s-a destramat, componentele acesteia isi continua carierele muzicale separat, suferind schimbari importante de imagine.

Grupul t.A.T.u a luat cu asalt lumea muzicala internationala prin single-urile sale precum "Nas ne dogonyat" sau "All the Things She Said", povestea formatiei rusesti debutand in anul 1999 la initiativa lui Ivan Shapovalov si Alexander Voitinsky. 

Prezenta scenica a celor doua membre t.A.T.u, dar si vestimentatia sumara sau gesturile indecente facute in fata publicului au alimentat o si mai mare crestere in popularitate a celor doua rusoaice.

Unul dintre cele mai de succes albume lansate de formatia moscovita a fost "200km/h in the Wrong Lane", care anul trecut a celebrat 10 ani de cand a fost lansat pe piata. Prestatia excelenta a grupului in cei 14 ani de existenta a reusit sa formeze un nume consacrat pentru t.A.T.u si reputatia de una dintre cele mai bune formatii rusesti din toate timpurile.  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni