• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 29 septembrie: Cynthia Elisoa, tânăra din Madagascar care și-a găsit jumătatea în Moldova. „Ce energie frumoasă are fata asta!”

Vocea României, 29 septembrie: Cynthia Elisoa, tânăra din Madagascar care și-a găsit jumătatea în Moldova. „Ce energie frumoasă are fata asta!”

Cynthia Elisoa are 30 de ani, este manager suport tehnic și vine din Chișinău. Tânăra s-a născut în Madagascar, dar la vârsta maturității a cunoscut un cetățean moldovean de care s-a îndrăgostit și a decis să se stabilească în Republica Moldova. A venit la Vocea României pentru bucuria de a fi pe scenă. 

De câțiva ani, Cynthia lucrează în cadrul unei companii franceze, în Chișinău. A a plecat din Madagascar „pentru iubire”, i-a spus ea lui Pavel Bartoș. 

„Am venit în Moldova în octombrie 2019. Era ziua vinului și mi-a plăcut. Am zis: Wow, ce țară minunată! Petreceri în fiecare weekend. Am zis că vreau să trăiesc aici. Îmi place zama, sarmalele. Eu am spus că sunt adevărată moldoveancă”, menționează Cynthia. 

Tânăra provine dintr-o familie numeroasă, cu 7 copii. „Am fost săraci, iar părinții erau violenți. E greu cu mulți copii. Am crescut, am înțeles și am iertat. Mă bucur că acum pot să fac ceea ce nu am reușit când eram copil. Particip la Vocea, de exemplu” , mărturisește Cynthia. 

„Ce energie frumoasă are fata asta!”, a spus Theo Rose după prestația tinerei. Theo și Horia și-ar fi dorit ca ea să vină în echipa lor, dar Cynthia a ales să meargă mai departe cu Irina Rimes.

 

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus

Episodul 5 Vocea Româniai este disponibil în avans, pe VOYO!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni