• PRO TV
  • Mădălina Coca, finalista Vocea României, seară franțuzească „La vie en rose” la Teatrul Elisabeta

Mădălina Coca, finalista Vocea României, seară franțuzească „La vie en rose” la Teatrul Elisabeta

Mădălina Coca, finalista Vocea României, seară franțuzească „La vie en rose” la Teatrul Elisabeta

Vineri 6 octombrie, ora 21h, artista franco-româncă Mădălina Coca, acompaniată de trupa The Cabarets va susține un concert cu tematica "French Night", cu muzică live 100% franțuzească. 

Artista a fost invitată de asemenea pentru al doilea an consecutiv să susțină acest concert și în cadrul Ambasadei Franței din România chiar de Ziua Națională a Franței, pe 14 iulie.

Finalista de la „Vocea României” performează de mai mult de 20 ani pe scenă atât în țară cât și în străinătate. Mădălina a participat la o multitudine de concursuri și festivaluri unde a obținut numeroase premii și trofee. Timp de 10 ani a locuit la Paris, unde a avut diverse colaborări muzicale cu mai mulți artiști cunoscuți. După performanța extraordinară de la Vocea României, Mădălina decide să revină în România unde continuă bogata sa activitate muzicală și lansează de asemenea și o serie de piese proprii, printre care Lume, Lume și Vocea Mea.

Trupa The Cabarets s-a înființat în anul 2004, și este formată din 7 muzicieni talentați și pasionați (secția ritmică: tobe, chitara bas, chitara, keyboard și pachet de suflători : 2 trompete și trombon).The Cabarets înseamnă un show pus la punct după ani de experiență alături de muzicieni de valoare cu sute de concerte la activ atât în Romania, cât și în străinătate. 

În repertoriul muzical al serii vor fi incluse interpretări live ale unor dintre cei mai importanți artiști francofoni din toate timpurile, precum Édith Piaf, Patricia Kass, Charles Aznavour, Claude François, Céline Dion, Lara Fabian dar și artiști ca Zaz, Vaya con Dios, Alizée sau Stromae.

"Sunt extrem de fericită să pot să mă alătur trupei The Cabarets, o echipă de muzicieni excelenți, pentru acest concert 100% francofon. Bucuria este cu atât mai mare cu cât după 2 concerte sold-out în cadrul Teatrului Elisabeta, avem din nou ocazia de a susține acest concert cu piese care îmi sunt atât de dragi", a mărturisit Mădălina.

Vă așteptăm cu drag vineri 6 octombrie de la ora 21h la Teatrul Elisabeta:

Bilete: https://teatrulelisabeta.ro/js_events/la-vie-en-rose/    

Rezervări și info: 0727.703.703

Teatrul Elisabeta, Blv. Regina Elisabeta, Nr. 45, Bucuresti

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni