• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 20 octombrie 2023. Tudor Chirilă și Smiley s-au luptat pentru Andra Herța: „Tu ai avut o cântare de artist!”

Vocea României, 20 octombrie 2023. Tudor Chirilă și Smiley s-au luptat pentru Andra Herța: „Tu ai avut o cântare de artist!”

Andra Herța are 20 de ani și vine din Italia. S-a născut la Orăștie și avea patru ani când a plecat cu părinții peste hotare.

Gallery

​Andra este studentă la Conservatorul din Bologna și spune că le este recunoascătoare părinților pentru că au făcut sacrificii mari ca ea să-și poată urma visul.

Cel mai mare succes pe care l-am avut a fost când una dintre melodiile mele a intrat in coloana sonoră de la „Keeping up with the Kardashians” (n.red reality show-ul familiei Kardashian). Mi-au trimis un video pe WhatsApp și când l-am deschis, am auzit că pe fundal era melodia mea. Am explodat de fericire pentru că nu mă așteptam”, a povestit Andra.

Tânăra a cântat piesa „All I want” și i-a convins pe Smiley și Tudor Chirilă să apese butonul.

Smiley: „Eu sunt la Vocea României de la începutul ei. Scopul meu este de a descoperi aici artiști noi cu care să îmi facă plăcere să lucrez și cu care să realizez performanțe nu numai la Vocea României, dar și dincolo de ea. Tu ai avut o cântare de artist”;

Tudor Chirilă: „Ceea ce pot să-ți promit este că îți ofer tot timpul meu. Îmi închei aici pledoria cu speranța că poate te înhami la drumul ăsta împreună cu mine”;

Andra a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Episodul 8 „Vocea României” este disponibil în avans, pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni