• PRO TV
  • Vlad Musta de la Vocea României, cooptat în echipa musicalului „HeartBeat”, unde va interpreta „un rol care emoționează până la lacrimi”

Vlad Musta de la Vocea României, cooptat în echipa musicalului „HeartBeat”, unde va interpreta „un rol care emoționează până la lacrimi”

Vlad Musta de la Vocea României, cooptat în echipa musicalului „HeartBeat”, unde va interpreta „un rol care emoționează până la lacrimi”

Irina Rimes are toate motivele să fie mândră de elevul său. Vlad Musta, tânărul cu care antrenoarea a ajuns până în finala Vocea României, a primit recent o ofertă de nerefuzat.

Gallery

​Cei care l-au îndrăgit și susținut în sezonul 11 de la Vocea României vor avea ocazia să-l vadă într-o ipostază inedită.

Tânărul de 24 de ani a distribuit pe contul de Instagram un mesaj care anunță că s-a alăturat echipei Acting Dream Theater, devenind parte din HeartBeat the Musical.

„Pe Vlad Musta l-a admirat o țară întreagă în show-ul de televiziune care tocmai s-a încheiat. Cu toții am descoperit un artist desăvârșit, cu un talent și un bun simț ieșite din comun.

Vlad Musta se alătură și el echipei Acting Dream Theater, devenind parte din HeartBeat the Musical.

Pe 3 Martie, îl veți putea vedea pe @vlad.musta într-o ipostază specială. Așa cum nu l-ați mai văzut până acum. Artistul total, complet și complex, carismatic și sensibil, interpretând un rol care emoționează până la lacrimi. Bine ai venit, Vlad!”, se arată în postare.

Fanii lui Vlad Musta au primit vestea cu entuziasm. „Artist complet! Corect spus!”, „Felicitări! Mă bucur enorm pentru tine!”, „Merită din plin”, i-au scris unii dintre urmăritori.

„HeartBeat – the Musical” este un musical românesc autentic care tratează o poveste universal valabilă despre iubire și are în centrul său un scenariu tragicomic scris de regizorul și compozitorul Eduard Petru Jighirgiu. Povestea spectacolului se concentrează în jurul a doi tineri îndrăgostiți, provenind din medii diferite. Din această poveste de iubire a celor doi protagoniști se vor naște situații realmente comice dar și extrem de emoționante. Situații care îl vor face pe spectator să privească adânc în propria ființă și poate, de ce nu, să-i schimbe percepția asupra vieții și a propriilor valori”, scrie pe site-ul „Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

Vlad Musta, finalist la Vocea României 2023

Vlad Musta a câștigat inimile a milioane de români și a ajuns până în finala Vocea României sezonul 11, unde s-a clasat pe locul al doilea. Irina Rimes a promis încă din finală că-i va fi alături și că-l va ajuta să-și facă o carieră în industria muzicală din România.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Vlad (@vlad.musta)

Vlad Musta are 24 de ani și este din București. În prezent, este student și solist vocal într-o trupă de cover-uri. Urmează cursurile unei facultăți private, la secțiunea „Arta Actorului” și a absolvit Colegiul Dinu Lipatti, tot la Arta Actorului.

La audițiile pe nevăzute, Vlad Musta a luat cu asalt scena și a întors toate scaunele. Concurentul a ales piesa „Still Got The Blues” și a fost aplaudat în picioare de Theo Rose, Horia Brenciu și de întreaga sală.

Fotografii: PRO TV/ Instagram @VladMusta

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni