• Emisiuni
  • Vocea României
  • Antrenorii își susțin concurenții înainte de finala Vocea României 2023: „Faceți ce vă spune inima! Bucurați-vă de muzică!”

Antrenorii își susțin concurenții înainte de finala Vocea României 2023: „Faceți ce vă spune inima! Bucurați-vă de muzică!”

Antrenorii își susțin concurenții înainte de finala Vocea României 2023: „Faceți ce vă spune inima! Bucurați-vă de muzică!”

În această seară, de la 20.30, la PRO TV, se va încheia încă un capitol fascinant al concursului „Vocea României”. Alexandra Căpitănescu, Vlad Musta, Melisa Antonesi și Alex Maxim sunt cei patru concurenți care vor încerca să-i convingă pe telespectatori că merită trofeul de câștigător. Înainte de finală, antrenorii și-au arătat susținerea prin mesaje de laudă, publicate pe rețelele sociale.

Gallery

Melisa Antonesi are 23 de ani și vine din Manchester, Anglia. A absolvit Facultatea de Muzică și Teatru, însă lucrează ca recepționeră. La audițiile pe nevăzute, Horia Brenciu și Theo Rose s-au întors instant când i-au auzit vocea tinerei.
Înainte de marea finală, Horia Brenciu a scris un mesaj emoționant despre Melisa. 

„Așa a fost prima repetiție a Melissei la Academie, acum jumătate de an, după ce a intrat in echipa noastră. A trăit totul din prima clipă, cu modestie și cu un zâmbet discret. Ele nu s-au pierdut nici in ziua de azi, când va cânta in finala de la Vocea României. Din contra, li s-au adăugat experiența unui parcurs nebănuit, plin de răsturnări de situații. Melissa Antonesi este o voce spectaculoasă, un artist care și acum își pregătește discursul de adio, pentru că ea nu crede că va câștiga în seara asta! Hai să-i încurcăm planurile! Sfatul meu? Faceți ce vă spune inima! Bucurați-vă de muzică, de viață și de una dintre cele mai disputate finale de la Vocea României! Să fie o seară… roz, plină de melissssme! Ne vedem la PRO TV!”

„Vorbim de o fată care are toate datele să fie artist mare. Te face să vrei să vezi mai multe despre ea. Și știm că sunt mulți oameni în situația ei, foarte talentați, care nu au ocazia de a se face văzuți. Asta e șansa ei. Îmi doresc mult asta pentru ea!”, a adăugat Theo Rose. 

Alex Maxim are 29 de ani și vine din Iași. Tânărul este solist vocal și inginer de sunet. El spune că a moștenit talentul muzical de la tatăl lui, Cătălin Maxim, care a cântat în trecut cu diferite trupe. La audițiile pe nevăzute, Alex Maxim a cântat piesa „Kingston Town” și a reușit să întoarcă trei scaune. Pentru el s-au bătut: Irina Rimes, Smiley și echipa Horia Brenciu&Theo Rose. Concurentul a ales să meargă mai departe cu Smiley. 

„Alex nu controlează muzica ce-o cântă, muzica îl controlează pe el. Iar eu cred că asta e frumusețea acestui har - talentul de a cânta. Muzica nu e doar o înșiruire de note pe un portativ, e mai mult de atât. Muzica e și senzația aia care-ți cuprinde tot corpul, care face părul să ți se zbârlească, care te impresionează până la lacrimi sau îți pune un zâmbet pe față, alături de alți oameni care simt la fel. Când muzica te face să evadezi din viața ta obișnuită, e pentru că cel care o cantă e liber”, a spus Smiley despre el. 

Vlad Musta are 24 de ani și este din București. În prezent, este student și solist vocal într-o trupă de cover-uri. Urmează cursurile unei facultăți private, la secțiunea „Arta Actorului” și a absolvit Colegiul Dinu Lipatti, tot la Arta Actorului.

​„Anul ăsta vreau să câștige Vlad Musta, și nu pentru că este în echipa mea, ci pentru că el este vocea. Am văzut în el un câștigător încă din audiții, de aceea m-am luptat pentru el pănă la sânge. Pierdusem, ca să-l câștig mai târziu. Am avut noroc! Sau poate trebuia să vină la mine din prima. Dar nu conteaza acum. O șansă, chiar dacă este a doua sau a treia, tot șansă rămâne. Am promis să fac tot ce pot ca antrenor ca băiatul ăsta să câștige trofeul și am făcut! Cred că am făcut tot ce puteam să fac în 3 zile. Indiferent de rezultat, eu rămân cu responsabilitatea sa îl ajut și pe viitor, să nu îl las să cadă în anonimat. O asemenea voce nu are voie sa dispară, a scris Irina Rimes. 

Alexandra Căpitănescu are 20 de ani și provine din Galați, iar în acest moment studiază la Facultatea de Fizică, dorindu-și să devină fizician medical. Deși întotdeauna a fost atrasă de științele exacte, are și o pasiune pentru muzică, fiind încă de mică fascinată de sunetul pe care îl scot păsările din curte.

„Alexandra are douăzeci de ani și și-a dorit mereu să cânte și divinizează rock-ul. Pentru ea e o dependență. Stăm în studio și ne uităm unul la altul. Facem o listă cu pro și contra fiecărui cântec rămas în selecție. Până și lista aia e sensibil egală. Alexandra are douăzeci de ani și îmi dau seama că așteaptă de la mine un semn. Producția mă sună, mă presează. Insistă pentru un anume cântec. Le explic că nu e ușor, că nu e ușor deloc când nu iei deciziile pentru tine. Și când cineva așteaptă de la tine decizia corectă. Ce e aia decizia corectă? - Hai, să mai cântăm, Alexandra! (...) Ce pot să spun, Alexandra, în seara asta îmi doresc să fii mai Căpitănescu ca niciodată. Și sper ca momentele tale să strălucească așa cum o fac deja.PS. În spirit de fair play, cum altfel, le urez succes tuturor concurenților în seara asta. Să fie voce!”, este o parte din mesajul lui Tudor Chirilă înainte de finala Vocea României 2023. 

Finaliștii vor cânta trei melodii în această seară – vor interpreta o piesă solo, una împreună cu antrenorii și vor avea și câte un performance, alături de câte un invitat.

Sursă foto: arhiva protv.ro

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni