• Emisiuni
  • Vocea României
  • În doar câteva ore, Pavel Bartoș va spune: „Start vot!” pentru finaliștii sezonului 11 Vocea României!

În doar câteva ore, Pavel Bartoș va spune: „Start vot!” pentru finaliștii sezonului 11 Vocea României!

În doar câteva ore, Pavel Bartoș va spune: „Start vot!” pentru finaliștii sezonului 11 Vocea României!

Alexandra Căpitănescu, Vlad Musta, Melisa Antonesi și Alex Maxim sunt cei patru concurenți care vor face spectacol în finala Vocea României! Au fost sute de concurenți, însă ei sunt cei care vor reprezenta fiecare echipă în această seară, de la 20:30.

Finala vine cu surprize pentru cei de acasă, iar pe lângă prestațiile concurenților, pe scena de la Vocea României vor urca și Lupii lui Calancea, într-un moment special. Finaliștii vor cânta trei melodii în această seară – vor interpreta o piesă solo, una împreună cu antrenorii și vor avea și câte un performance, alături de câte un invitat.

În echipa Tudor Chirilă, Alexandra Căpitănescu va cânta o piesă împreună cu Adrian Nour, din echipa Irina Rimes, Vlad Musta va urca pe scenă alături de Dora Gaitanovici, în echipa Horia și Theo Rose, Melisa Antonesi va interpreta o melodie cu Miță (Bere Gratis), iar împreună cu Alex Maxim, în echipa Smiley, va cânta Adrian Minune.

Doar un singur concurent va fi Vocea României și câștigătorul marelui premiu! Decizia este doar a celor de acasă care își pot vota favoritul pe pe https://voteazavocea.protv.ro sau prin SMS, la 1456 (tarif 1,19 euro, TVA inclus). Regulamentul de votare este disponibil pe site.

Emisiunea Vocea României poate fi vizionată în această seară, de la 20:30, LIVE pe PRO TV și pe VOYO.

AVON le aduce mai multă încredere în sine concurenților de la Vocea României! AVON le oferă șansa să fie la înălțime. Și tu poți să strălucești pe scena vieții de zi cu zi! Cu produsele de la Avon Romania obții farmecul de care ai nevoie. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni