Ce se pregătește spectaculos în finala Vocea României

Cu multă energie pozitivă și cu promisiuni de show cu voce și talent, Smiley și Bartoș au venit la Vorbește lumea.

Se pregătește finala Vocea României, iar Smiley a povestit:

"Am pregătit finala, avem trei momente de fiecare, fiecare concurent are câte trei momente, unul solo, unul cu antrenorul și unul cu invitatul special. Trebuie să vă uitați mâine!"

Ediția cu numărul 11 a emisiunii „Vocea României” se apropie de momentul culminant,iar patru concurenți vor concura pentru marele premiu. Aceștia provin din echipele antrenorilor Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley.

Finaliștii Vocea României 2023 sunt:

Alexandra Căpitănescu - Are 20 de ani, e cea mai tânără din competiție și a ales să fie în echipa lui Tudor Chirilă, pe care o reprezintă în marea finală. În semifinale a interpretat piesa „Like a Prayer” (Madonna).

Vlad Musta - Este din București, are 24 de ani și are o trupă de cover-uri. În semifinale a interpretat piesa „Purple Rain” (varianta Prince).

Melisa Antonesi - Locuiește în Manchester, are 23 de ani și are un job de recenționeră în Anglia. A ales să fie antrenată de Horia Brenciu și Theo Rose. În semifinale a interpretat piesa „Memory” (Barbara Streisand).

Alex Maxim - Este din Iași, are 29 de ani, a cântat de-a lungul timpului în mai multe trupe, iar acum are ocazia să se afirme individual. În semifinale a interpretat piesa „Felling Good” (varianta Nina Simone).

Pe 15 decembrie, de la 20:30, la Pro TV, are loc marea finală „Vocea României” 2023, unde va fi desemnat marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni