• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • La mulți ani, Bogdan! Ce surprize i-au pregătit colegii de la Vorbește lumea: „Mă trec un milion de stări!”

La mulți ani, Bogdan! Ce surprize i-au pregătit colegii de la Vorbește lumea: „Mă trec un milion de stări!”

A fost sărbătoare azi în platoul Vorbește lumea! Lili Sandu și Shurubel l-au serbat pe Bogdan Ciudoiu. Prezentatorul a împlinit 35 de ani și a avut parte de o serie de surprize emoționante pregătite de întreaga echipă.

Gallery

​Cum era de așteptat, Bogdan a fost îndulcit cu tort în ediția de azi de la Vorbește lumea. Îndrăgitul prezentator, care este născut în zi de mare sărbătoare, a împlinit 35 de ani, iar echipa a reușit să-l emoționeze pe parcursul emisiunii.

Părinții lui Bogdan, sora, cumnatul și nepotul Eric i-au transmis cele mai frumoase gânduri în această zi specială.

Mai mult, invitate la rubrica „Întrebările lui Shurubel” au fost soția și fiica acestuia, Natalia.

Fina lui Bogdan, Andra Mihail, a fost în platou și i-a pregătit acestuia o shaorma cu carne și legume: „Îi spunem Ciudikis, un preparat inventat special pentru Bogdan”.

Un moment amuzant și emoționant deopotrivă a fost acela în care colegii i-au pregătit lui Bogdan o „cutie cu amintiri”.

„Doamne, nu broasca asta! Dintre toate pozele ați scos poza asta. Așa arătam eu în momentul în care m-am născut. Eram încă un pic murat din câte puteți vedea. Vedeți ăsta este testament că te poți transforma extraordinar pe durata vieții”, a glumit prezentorul după ce a văzut o fotografie făcută în spital, la scurt timp după ce s-a născut.

„Salopeta asta mi-a marcat copilăria. Am purtat-o în jur de trei ani. La un moment dat mi-a rămas mică. Îi mințeam că e cu pantaloni scurți la un moment dat pe colegi!”, a spus Bogdan atunci când a văzut o fotografie de la aniversarea de 5 ani. 

„Doamne ferește, ăsta sunt eu? Sunteți nebuni?”, a reacționat Bogdan după ce a văzut o poză cu el din adolescență, iar Lili Sandu s-a amuzat pe seama styling-ului.

Cred că jucam un rol, cred că eram într-un serial ceva (...) Nu știu unde eram, dar păream încă îmbrăcat de tata. Bine că a trecut”, a adăugat prezentatorul.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Share

Citește și

De 1 Decembrie, Lili Sandu, Adela Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu, împreună cu Măruță! "Ce părere aveți despre formula asta?"

De 1 Decembrie, Lili Sandu, Adela Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu, împreună cu Măruță! "Ce părere aveți despre formula asta?"

Publicat

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni