• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2023: Semifinala. Vlad Musta, ropote de aplauze după interpretarea piesei Purple rain. „Te văd în finală”

Vocea României 2023: Semifinala. Vlad Musta, ropote de aplauze după interpretarea piesei Purple rain. „Te văd în finală”

Vlad Musta crede în visul lui și acest vis l-a adus la Vocea României, unde a făcut spectacol cu fiecare apariție pe scenă. În semifinală, a făcut să bată puternic inimile spectatorilor, interpretând piesa „Purple rain”. Toți invitații din public și-au aprins lanterna la telefonul mobil și au creat un moment magic.

Gallery

„Felicitări pentru acest moment și pentru ideea de a aduce chitara”, a menționat Horia Brenciu.

„Este extraordinar că trăiești cu atâta sinceritate fiecare moment”, i-a spus Theo Rose. 

„Te văd în finală”, a subliniat Smiley 

„Piesa aceasta e ca un Ferrari pe ploaie. Foarte frumos”, a menționat Tudor. 

„Sunt ai mei și îi iubesc (n.red. concurenții). Ești ca un copil al meu pe care vreau să-l laud. Vreau ca oamenii să te laude cu votul”, a comentat Irina. 

Vlad Musta are 24 de ani și este din București. În prezent, este student și solist vocal într-o trupă de cover-uri. Urmează cursurile unei facultăți private, la secțiunea „Arta Actorului” și a absolvit Colegiul Dinu Lipatti, tot la Arta Actorului.

În primul LIVE de la Vocea României 2023, Vlad Musta a rupt scena cu interpretarea sa. El a cântat piesa „Cerul” din repertoriul trupei Proconsul și a ridicat toată sala în picioare.

La audițiile pe nevăzute, Vlad Musta a creat un moment special cu piesa „Still Got The Blues” și a întors toate scaunele. „Vei fi o binecuvântare. Din punctul meu de vedere, ești în top trei voci masculine din sezonul ăsta și tare mi-ar plăcea să vii în echipă”, i-a spus atunci Theo Rose.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni