• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 1 Decembrie 2023 – Primul LIVE: Vlad Musta a rupt scena cu interpretarea sa: „Ai tot ce trebuie ca să fii mare!”

Vocea României, 1 Decembrie 2023 – Primul LIVE: Vlad Musta a rupt scena cu interpretarea sa: „Ai tot ce trebuie ca să fii mare!”

Vlad Musta și-a etalat încă o dată calitățile vocale excepționale și a ridicat întreaga sala în picioare. Concurentul din echipa Irinei Rimes a interpretat piesa „Cerul”.

Gallery

Theo Rose: „Ai tot ce ai trebuie ca să fii mare, foarte mare. Un singur lucru mai trebuie să faci… o să revină neîncrederea în sine, astea se întâmplă și după ce o să reușești. …Trebuie să te lași liber și să îndrăznești. Atât mai trebuie să faci”.

Tudor Chirilă:Ai interpretat foarte bine piesa asta! Îți doresc succes!”

Irina Rimes: „Piesa asta nu e dragoste, e de fapt pentru mama lui Bodo. A scris-o în 15 minute și a câștigat Cerbul de Aur cu ea. Mă bucur foarte mult că drumurile noastre s-au întâlnit aici la Vocea României și vom face lucruri minunate și în continuare”.

Smiley: „Vlad, ești fantastic! Îți doresc să ai succes și să te voteze lumea!”

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Vlad Musta are 24 de ani și este din București. În prezent, este student și solist vocal într-o trupă de cover-uri. Urmează cursurile unei facultăți private, la secțiunea „Arta Actorului” și a absolvit Colegiul Dinu Lipatti, tot la Arta Actorului.

La audițiile pe nevăzute, Vlad Musta a luat cu asalt scena și a întors toate scaunele. Concurentul a ales piesa „Still Got The Blues” și a fost aplaudat în picioare de Theo Rose, Horia Brenciu și de întreaga sală.

„Vei fi o binecuvântare. Din punctul meu de vedere, ești în top trei voci masculine din sezonul ăsta și tare mi-ar plăcea să vii în echipă”, i-a spus atunci Theo Rose. Vlad Musta a ales atunci să meargă la Smiley.

La battle-uri s-a duelat cu Alex Maxim, iar Smiley a ales să meargă mai departe alături de cel din urmă. Din fericire, parcursul lui Vlad Musta a continuat la Vocea României. Pentru Vlad au apăsat butonul Irina Rimes, Tudor Chirilă și echipa Horia Brenciu&Theo Rose. Tânărul a ales să meargă mai departe cu Irina Rimes.

În etapa knockout-urilor a fost ales câștigător de antrenoarea sa și așa a ajuns în primul LIVE de la Vocea României.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni