• Emisiuni
  • Vocea României
  • Confruntări Vocea României 2023. Gilberta Wilson și Andrei Ciocîrlan au cântat una dintre cele mai sensibile romanțe: „De ce oare eu te-am cunoscut”

Confruntări Vocea României 2023. Gilberta Wilson și Andrei Ciocîrlan au cântat una dintre cele mai sensibile romanțe: „De ce oare eu te-am cunoscut”

Gilberta Wilson și Andrei Ciocîrlan se numără printre concurenții care au întors toate scaunele la Vocea României. Cei doi au avut audiții memotabile și au ales piese inedite. Dacă Gilberta a cântat o piesă a Rosaliei, Andrei a ales în premieră o doină pentru etapa audițiilor.

Gallery

„La Vocea României a fost cea mai faină experiență de până acum”, a mărturisit tânărul la testimoniale.

Acum cei doi concurenți din echipa Theo Rose&Horia Brenciu se vor duela pentru a continua la Vocea României.

„Nu mă așteptam să cânt cu Andrei pentru că suntem voci extrem de diferite”, a spus Gilberta după ce a aflat că Andrei va fi partenerul ei de battle.

Horia Brenciu: „Veți cânta una dintre cele mai sensibile romanțe ale tuturor vremurilor, care se numește „De ce oare eu te-am cunoscut”.

Gilberta Wilson: „Horia și Theo Rose ne-au spus să știm să comunicăm între noi, să ne comunicăm nouă pentru că e o despărțire, dar să cântăm și pentru public”.

Tudor Chirilă: „Mi s-a părut un pic momentul inadecvat și a fost și momentul ăla cu floarea care pe mine m-a deconcentrat un pic... Dacă vreți o recomandare, sigur că mi s-a părut că vocea Gilbertei a strălucit și cumva ea a și încercat să intre mai mult în zona asta pasională”.

Irina Rimes: „De data asta nu sunt foarte în asentiment cu colegii mei și o să spun că mie chiar mi-a plăcut și am crezut în povestea voastră. Pentru mine a fost un moment adevărat. Aș merge și eu mai departe cu Gilberta”.

Theo Rose și Horia Brenciu au ales să meargă mai departe cu Gilberta Wilson.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Episodul 10 „Vocea României” este disponibil în avans, pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni