• Emisiuni
  • Vocea României
  • Confruntări Vocea României 2023. Ruxanda Burlacu vs. Rania Petricescu, o interpretare în forță a piesei „Believer”: „Sunteți bestiale amândouă!”

Confruntări Vocea României 2023. Ruxanda Burlacu vs. Rania Petricescu, o interpretare în forță a piesei „Believer”: „Sunteți bestiale amândouă!”

Ruxanda Burlacu și Rania Petricescu au fost extrem de încântate de alegerea muzicală făcută de antrenorul lor, Tudor Chirilă. Cele două puștoaice au primit piesa „Believer” de la Imagine Dragons.

Gallery

Smiley:Bravo, fetelor! Mi-a plăcut! Ați avut energie, sunteți foarte diferite ca timbre vocale, dar să știți ca și performance mie mi-a părut că a fost foarte foarte echilibrat”.

Theo Rose: „Foarte interesantă această combinație de voci!”.

Irina Rimes: „Eu aș merge mai departe cu Rania, chiar dacă Ruxanda are o voce incredibil de bună pentru etapele următoare... mi se pare că e foarte pregătită. Dar la Rania mi se pare o voce atât de specială, că e greu de scăpat”.

Tudor Chirilă: „Într-adevăr este o decizie grea pentru că amândouă sunteți voci cu timbre diferite, deci e o chestiune de opțiune vocală, plus că amândouă ați avut părțile voastre memorabile pe piesă. Sunteți bestiale amândouă!”.

Antrenorul a decis să meargă mai departe cu Rania Petricescu.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Episodul 10 „Vocea României” este disponibil în avans, pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni