• Emisiuni
  • Vocea României
  • Alexandra Sîrghi vs. Laila Abdel Hafiz, battle-ul care va rămâne în istoria Vocii României! Cum sună „Buzele tale, două petale” în varianta rock

Alexandra Sîrghi vs. Laila Abdel Hafiz, battle-ul care va rămâne în istoria Vocii României! Cum sună „Buzele tale, două petale” în varianta rock

Alexandra Sîrghi și Laila Abdel Hafiz au încheiat seara cu un battle memorabil. Fetele din echipa Theo Rose&Horia Brenciu au fost uimite când au aflat ce melodie le-au pregătit antrenorii.

Gallery

Horia Brenciu: „Așadar, duetul care va rămâne în istoria Vocii României este Alexandra Sîrghi și Laila Abdel Hafiz. Veți avea o foarte mare provocare și veți fi pe buzele tuturor telespectatorilor!”.

Theo Rose: „Piesa se numește „Buzele tale, două petale”, dar o vom cânta într-o manieră cu totul și cu totul rock”.

„Melodia m-a șocat, sincer. Nici nu îmi imaginam cum ar putea să sune în varianta rock. Sperăm că vor rămâne toți cu gurile căscate”, a spus Alexandra la repetiții.

Fetele au făcut un show spectaculos pe scena de la Vocea României și au fost aplaudate în picioare de întreaga sala.

Smiley:Foarte bine! Neașteptat duetul ăsta! Mă rog, interpretarea asta a piesei a fost neașteptată și mi se pare că v-a ieșit foarte bine. Adică am văzut acolo și actorie și zbucium interior și exterior. Îmi e greu să aleg între ele două. Ați arătat ca o trupă”.

Irina Rimes: „Sunt curioasă cine a dat piesa asta în seara asta? Vreau să spun că asta este momentul meu preferat din battle-uri și vă felicit pentru asta”.

Tudor Chirilă: „Mie mi se pare foarte bine când Horia și Theo Rose demonstrează aici pe scenă, la Vocea României, că un bun moment rock poate fi imbatabil. Bravo, extraordinar!”.

Horia Brenciu: „Această piesă nu ar fi fost posibilă dacă nebuna mea de parteneră nu ar fi avut această idee la fel de nebună ca ea, drept pentru care îi spun pentru a nu știu câta oară că o iubesc, că e super talentată și că poate face din orice idee nebună spectacol”.

Horia Brenciu și Theo Rose au ales să meargă mai departe cu Alexandra Sîrghi. Laila Abdel Hafiz a primit o a doua șansă din partea Irinei Rimes și va continua în echipa acesteia.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Episodul 10 „Vocea României” este disponibil în avans, pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni