• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 15 septembrie 2023: Alexandra Sîrghi i-a cucerit în unanimitate pe antrenori: „Ești fantastică!”

Vocea României, 15 septembrie 2023: Alexandra Sîrghi i-a cucerit în unanimitate pe antrenori: „Ești fantastică!”

Alexandra are 20 de ani, vine din Galați și de doi ani locuiește în București. Tânăra este studentă la Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității București, acolo unde primește bursă de merit. 

Se emoționează instant atunci când vorbește despre mama ei, care nu mai este printre noi. 

„Era persoana care în momentul în care îmi spunea să nu mai fiu supărată, îmi trecea orice supărare. Mi-aș dori foarte mult să îi mai aud vocea uneori, îmi este foarte dor de ea. Mi-aș dori foarte tare ca în această seară să mă vadă de acolo de unde este și  poate chiar să-mi dea un semn, să știu dacă este bine și dacă este mândră de mine”, a spus Alexandra înainte de a urca pe scenă. 

Theo Rose a apăsat butonul după primele secunde în care i-a auzit glasul Alexandrei. Până la finalul piesei, tânăra a reușit să întoarcă toate cele patru scaune. 

Smiley: „Eu sunt șocat de ceea ce am auzit în seara asta. Doamne, ce note ai luat, ce floricele ai făcut. Sunt șocat de-a dreptul! Nu-mi vine să cred! Ești fantastică! Nu știu unde ai fost până acum, ce-ai făcut, unde te-ai ascuns de nu te-am văzut, nu te-am auzit, dar mă bucur atât de tare că ai venit la Vocea României. Fantastic ai cântat. Mulțumesc!”.

Theo Rose: „Știi cum a fost cântarea asta și de ce m-am întors așa repede. Câteodată mă ia valul, dar de data asta n-a fost așa. Ai promis de la primele note că totul va fi perfect în continuare. A fost excepțional!”.

Irina Rimes: „Alexandra, cred că ești cea mai bună voce care a fost până acum și cred că ești pretendentă la titlul de Vocea României”.

La final, Alexandra a decis să meargă în echipa Horia Brenciu&Theo Rose. 

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus

Episodul 3 Vocea Româniai este disponibil în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni