• Emisiuni
  • Vocea României
  • Peste 1.3 milioane de oameni au urmărit, aseară, Vocea României! Prima seară a Confruntărilor a fost în topul preferințelor telespectatorilor

Peste 1.3 milioane de oameni au urmărit, aseară, Vocea României! Prima seară a Confruntărilor a fost în topul preferințelor telespectatorilor

Peste 1.3 milioane de oameni au urmărit, aseară, Vocea României!  Prima seară a Confruntărilor a fost în topul preferințelor telespectatorilor

Antrenorii au intrat în competiție alături de concurenții lor, în etapa Confruntărilor. Au ales piesele potrivite, au repetat și i-au învățat pe concurenți ce au de făcut pentru a merge mai departe. Nouă cupluri au făcut senzație pe scena de la Vocea României, iar 12 concurenți merg mai departe, în următoarea etapă.

Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:27 – 23:35, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 7.4 puncte de rating și 25.8% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.8 puncte de rating și 16.9% share.

 Peste 1.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:10, peste 1.7 milioane de români se uitau la Vocea României.

Gallery

Echipa Tudor a deschis seara cu piesa Bad guy, într-o reinterpetare spectaculoasă făcută de Chirilă pentru Raluca Radu și Andra Covaleov. Tot aseară, pe scenă au urcat și Ruxanda Burlacu alături de Rania Petricescu care au primit piesa Believer, în timp ce Andra Herța și Alexandra Giurcă au cântat The Great Pretender. În urma acestor confruntări, Tudor a decis să continue cu Raluca, Rania și Andra.

 Echipa Smiley a avut pe scenă patru reprezentați. O confruntare a fost între David Mihuț și Ioana Neagu, iar cealaltă i-a avut ca protagoniști pe Vlad Musta și Alex Maxim. Toți au cântat senzațional, iar Smiley nu a avut de luat decizii deloc ușoare, însă a ales să meargă mai departe alături de Ioana și Alex. Vlad Musta a mai primit o șansă de la toți ceilalți antrenori și a decis să continue drumul la Vocea României în echipa Irinei Rimes.

 Echipa Irina a adus emoție, aseară, prin momentele concurenților care au fost pe scenă: Cynthia Elisoa și Sandro Machado care au impresionat cu interpretarea lor și Arina Bădulescu alături de Ștefan Guțanu care i-au îngreunat decizia antrenoarei lor. Irina a ales: Sandro și Arina merg mai departe în echipa ei, însă și Cynthia ajunge în etapa următoare, dar în echipa care a salvat-o: Horia & Theo Rose.

 În echipa Horia & Theo Rose s-a regăsit unul dintre cele mai deosebite momente care a fost apreciat de către public și antrenori. Laila Abdel Hafiz și Alexandra Sîrghi au cântat piesa Buzele tale, două petale într-o variantă rock, iar reinterpretarea le-a dus pe amândouă în etapa următoare. Alexandra a fost alegerea antrenorilor ei, iar Laila a fost salvată de Irina. Cei doi antrenori au mai avut de făcut o alegere, după interpretarea emoționantă a cuplului Gilberta Wilson și Andrei Ciocîrlan, iar Gilberta a fost cea care a convins cu vocea ei.

 Etapa Confruntărilor continuă vinerea viitoare, de la 20:30. Emisiunea Vocea României poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Vezi și:

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni