• Emisiuni
  • Vocea României
  • Scaunul de la Vocea României pleacă în turneu! Fii și tu eroul din povestea noastră și #OcupăUnScaun chiar în orașul tău!

Scaunul de la Vocea României pleacă în turneu! Fii și tu eroul din povestea noastră și #OcupăUnScaun chiar în orașul tău!

Scaunul de la Vocea României pleacă în turneu! Fii și tu eroul din povestea noastră și #OcupăUnScaun chiar în orașul tău!

De 11 sezoane, Vocea României ține telespectatorii în fața televizoarelor! Lacrimi, zâmbete și unele dintre cele mai mari emoții sunt atunci când antrenorii apasă butoanele și întorc scaunele pentru vocile care fac scena să vibreze!

Acum, ai și tu șansa să vezi cum este să fii într-un scaun de antrenor și să trăiești o experiență inedită din universul Vocea României! Din 04 noiembrie, #OcupăUnScaun și fii eroul din povestea acestui sezon.

Lasă-te ghidat de muzică și vocea prezentatorului, Pavel Bartoș, pentru a-ți face cele mai surprinzătoare fotografii și ocupă un scaun în:

MegaMall București – perioada 04 – 15 noiembrie;

Promenada Craiova – perioada 16 – 27 noiembrie;

Shopping City Ploiești – perioada 28 noiembrie – 10 decembrie;

City Park Mall Constanța – perioada 11 – 17 decembrie;

Cei care vor ajunge să-și facă fotografii pe cel mai cunoscut scaun, nu doar că vor fi parte din universul Vocea României, dar se vor bucura și de alte surprize și pot câștiga una dintre cele trei invitații duble în platou emisiunii, la live-urile din decembrie. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

NEPI Rockcastle este principalul investitor și dezvoltator de proprietăți comerciale din Europa Centrală și de Est.

Grupul deține un portofoliu remarcabil de proprietăți cu poziție cheie în România, Polonia, Slovacia, Bulgaria, Ungaria, Croația, Cehia, Serbia și Lituania, și continuă dezvoltarea printr-un program de expansiune în regiune.

Cu 60 de proprietăți în cele nouă piețe și abilități de gestionare geografice diverse, NEPI Rockcastle urmărește în mod eficient oportunitățile imobiliare din zona CEE, beneficiind de un avantaj strategic în achiziționarea, dezvoltarea și operarea proprietăților.

În România, compania deține 25 de centre comerciale dintre care amintim Mega Mall, City Park Constanța, Shopping City Ploiești și Promenada, în Craiova.

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București, inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Cu o suprafață totală de aproximativ 200.000 metri pătrați, din care 76.000 metri pătrați reprezintă spațiul închiriabil, Mega Mall dispune de 5 niveluri și găzduiește peste 200 de magazine, o parcare de circa 3.000 de locuri.

Promenada, cel mai mare și modern centru comercial din municipiul Craiova, are o suprafață închiriabilă de circa 80.000 metri pătrați, din care noul centru comercial și retail park-ul ocupă aproximativ 63.700 mp, iar magazinul Dedeman, 16.000 metri pătrați. Zona comercială găzduiește peste 130 de magazine, atât nume în premieră la nivel național, cum este Lefties, cât și numeroase branduri în exclusivitate pe piața din Craiova.

Inaugurat în 2008, City Park Mall este principalul mall din Constanța, punând la dispoziția vizitatorilor branduri de renume și opțiuni variate pentru petrecerea timpului liber. De la momentul deschiderii, centrul comercial și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 mp, găzduind peste 200 de magazine de modă, frumusețe, de sport, copii și timp liber.

Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare.

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni