• Emisiuni
  • Vocea României
  • Melisa Antonesi și Maria Chideanu, moment magistral pe scena de la Vocea României: „Cred că e cel mai bun moment al echipei Horia Brenciu&Theo Rose”

Melisa Antonesi și Maria Chideanu, moment magistral pe scena de la Vocea României: „Cred că e cel mai bun moment al echipei Horia Brenciu&Theo Rose”

Seara s-a încheiat cu battle-ul dintre Melisa Antonesi și Maria Chideanu, concurente în echipa Theo Rose&Horia Brenciu.

Gallery

​„Veți cânta „Dor de viața”! Este piesa doamnei jazzului românesc Aura Urziceanu”, le-a transmis Theo Rose. Cele două s-au descurcat de minune la repetiții.

Antrenorii le aleg concurenților piesele cu grijă și le pun în valoare abilitățile vocale, iar FARINGO TUSIV le sare în ajutor atunci când au probleme cu vocea. În această competiție, vocea este totul, așa că nu e loc de erori. Dar când glasul te trădează și te trezești din senin cu un acces de tuse, te poți baza pe FARINGO TUSIV sirop. Nu garantăm că vei cânta precum finaliștii de la Vocea României, dar FARINGO TUSIV sirop va contribui la calmarea tusei și la funcṭionarea normală a căilor respiratorii superioare. FARINGO TUSIV sirop este de mare ajutor şi când te chinuie tusea productivă, dar și când te confrunţi cu tusea uscată sau neproductivă. Nici concurenții de la Vocea României n-ar reuși să impresioneze antrenorii din scaune dacă ar cânta răgușiți de la tusea iritativă. Chiar dacă piesele îi provoacă din punct de vedere vocal, concurenții au un aliat puternic în sezonul rece.

Melisa și Maria au avut audiții memorabile și au întors toate cele patru scaune, iar momentul din această seară a fost sublim. Fetele au fost aplaudate în picioare de către public și au reușit să-i ridice de pe scaune și pe Tudor Chirilă și Smiley.

Smiley: „Foarte bine făcut duetul. Foarte bine făcută alegerea pentru vocile voastre. V-au ieșit toate floricelele. Bravo! Mi-a plăcut! A fost o plăcere să vă ascult”;

Irina Rimes: „A fost fantastic! Aplauze și bravo vouă!”;

Tudor Chirilă: „Eu cred că este cel mai bun moment al echipei Horia Brenciu&Theo Rose. Cred că este un duet care a reușit o chestie, să facă un moment pentru cel puțin una dintre voi mai bun decât în blind-uri... cred. Bravo!”;

Theo Rose: „A fost extraordinar să vă descopăr și să-mi dau seama că niciodată nu e doar atât cât vezi, întotdeauna e și mai mult și mai mult...”

Horia Brenciu: „Eu cred că peste ani și ani de zile, unul dintre momentele care va rămâne o amprentă a acestui spectacol va fi acest moment al vostru. Felicitări!”;

Horia Brenciu și Theo Rose merg mai departe cu Melisa Antonesi. Maria Chideanu a fost salvată de Tudor Chirilă.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Episodul 12 „Vocea României” este disponibil în avans, pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni