• Emisiuni
  • Vocea României
  • S-a încheiat etapa Confruntărilor la Vocea României! Emisiunea a fost lider absolut de audiență

S-a încheiat etapa Confruntărilor la Vocea României! Emisiunea a fost lider absolut de audiență

S-a încheiat etapa Confruntărilor la Vocea României!  Emisiunea a fost lider absolut de audiență

Ultima etapă a Confuntărilor a fost cu multă emoție, aseară, pe scena de la Vocea României. Fiecare antrenor a rămas în echipă cu câte nouă concurenți pe care îi vom vedea vinerea viitoare, de la 20:30, în etapa KO-uturilor.

Gallery

Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 23:42, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 7.6 puncte de rating și 26.2% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.4 puncte de rating și 15.3% share.

Aproape 1.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:15, peste 1.6 milioane de români se uitau la Vocea României.

În echipa Smiley, au fost trei duete de excepție. Adrian Galbinu împreună cu Giulia Petre, Izabela Radu cu Maria Guci și Iustin Paraschiv alături de Beatrice Giurgiu. În urma interpretărilor, Smiley a ales și va merge mai departe, în etapa KO-uturilor cu Adrian, Izabela și Iustin. Antrenorul a salvat-o și pe Ana Stănciulescu, care a avut un moment impresionant în echipa Horia & Theo Rose.

Tudor Chirilă a avut două reprezentații uimitoare din echipa sa: Katia Florea cu Livia Crăescu și Alexandra Căpitănescu împreună cu Alexandra Damian. Antrenorul a decis că Alexandra Căpitănescu și Katia au fost mai pregătite pentru următoarea etapă a competiției. Tudor, însă, mai avea loc în echipa sa, așa că a decis să o fure pe Maria Chideanu, din echipa Horia & Theo Rose.

Nici Horia Brenciu și Theo Rose nu au avut decizii ușor de luat. Concurenții lor au făcut spectacol pe scenă, însă cei doi antrenori au ales să meargă mai departe cu Andreea Oprea, în urma duetului pe care l-a avut cu Ana Stănciulescu și cu Melisa Antonesi, în urma duetului cu Maria Chideanu. Și Leon Mureșan a ajuns la ei în echipă, după ce a fost salvat în urma duelului din echipa Irinei.

Irina Rimes nu a mai avut loc să ia pe nimeni în echipa ei, însă a trebuit să facă trei alegeri importante, în urma prestațiilor spectaculoase pe care le-au avut concurenții din echipa sa. Duetele au fost: Delia Constantin cu Diana Vornicu, IMBA & Leon Mureșan și Sara Cucu împreună cu Mioara Tânjală. Irina a hotărât să meargă mai departe alături de Delia, IMBA și Sara.

Săptămâna viitoare vom ajunge în etapa KO-uturilor și vom vedea cine sunt concurenții care vor ajunge în LIVE-uri. Emisiunea Vocea României poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni