• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 1 Decembrie 2023 – Primul LIVE: Alexandra Căpitănescu a încheiat show-ul cu un moment puternic: ”Este ceva magic cu tine”

Vocea României, 1 Decembrie 2023 – Primul LIVE: Alexandra Căpitănescu a încheiat show-ul cu un moment puternic: ”Este ceva magic cu tine”

În prima ediție LIVE Vocea României, Alexandra Căpitănescu, din echipa Tudor, a interpretat piesa lui Killafonic, ”Niciun glonț”.

Gallery

Antrenorii s-au întrecut în laude:

Smiley: ”E deja târziu... Știi cum a mers piesa asta? Parcă aș mai începe o dată emisiunea asta. Ți-a ieșit foarte bine momentul acesta”

Theo Rose: ”Ești o prezență așa puternică și nu văd cum n-ai merge mai departe în următoarea etapă”.

Horia Brenciu: ”Cred că Alexandra este o plastilină adevărată pentru un antrenor cum este Tudor. Un moment nebun, un moment care ți-a pus în valoarea vocea ca niciun alt moment”.

Tudor Chirilă: ”Trebuie să mulțumesc colegilor mei de la Vama, pentru că acest cover de la Killafonic este făcut alături de ei. Când te urci pe scenă, este ceva magic cu tine, nu mai poți să rămâi ignorată. Îți doresc să cânți rock și să găsești oamenii ăia care să beneficieze de vocea ta. A fost un moment excepțional”

Irina Rimes: ”Mulțumesc pentru varianta aceasta de piesă pe care pot să o ascult și eu”.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Alexandra Căpitănescu are 19 ani și provine din Galați, iar în acest moment studiază la Facultatea de Fizică, dorindu-și să devină fizician medical. Deși întotdeauna a fost atrasă de științele exacte, are și o pasiune puternică pentru muzică, fiind încă de mică fascinată de sunetul pe care îl scot păsările din curte.

Vocea ei i-a făcut pe Tudor Chirilă și pe Irina Rimes să apese butonul roșu chiar din primele secunde ale melodiei. Aceștia au fost urmați de Smiley, dar și de echipa Horia Brenciu & Theo Rose. Astfel, bătălia s-a purtat între toți antrenorii, care și-au dorit să o convingă pe Alexandra să ia decizia potrivită.

„Cred că tu ești un artist înnăscut!”, i-a spus Smiley la audițiile pe nevăzute. Alexandra a ales atunci să meargă mai departe alături de Tudor Chirilă.

La battle-uri, Alexandra s-a duelat cu o altă Alexandra. Alexandra Căpitănescu și Alexandra Damian au avut un duel terminat într-o îmbrățișare, iar Tudor a ales să meargă mai departe cu tânăra de 19 ani. La fel a făcut și în knockout-uri, când a ales-o pe Alexandra să-l reprezinte în primul LIVE de la Vocea României.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni