• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 1 Decembrie 2023 – Primul LIVE: Johnny Bădulescu, interpretare memorabilă a piesei „Unde dragoste nu e, nimic nu e”

Vocea României, 1 Decembrie 2023 – Primul LIVE: Johnny Bădulescu, interpretare memorabilă a piesei „Unde dragoste nu e, nimic nu e”

De 1 Decembrie, Johnny Bădulescu a cântat piesa „Unde dragoste nu e, nimic nu e” din repertoriul lui Gheorghe Gheorghiu.

Gallery

​Horia Brenciu: „Aș vrea să te văd în etapa următoare. Te-ai luptat cu piesa asta și ai câștigat!”.

Theo Rose: „Nu există nicio șansă să dezamăgești! Ai atâtat școală în chestia asta! O să reușești!”.

Irina Rimes:Iți doresc aici la Vocea României și în general să nu se sature lumea de tine!”.

Tudor Chirilă: „Nu mi-a plăcut piesa asta niciodată. Tu ai reușit să faci piesa asta să-mi placă!

Smiley: „Johnny ești foarte foarte bun. Îmi place atât de mult să lucrez cu tine. Mă bucur că ai acceptat provocarea asta! Și mulțumesc band-ului de la Vocea României! (...) Ești foarte bun, m-aș bucura ca oamenii să te voteze, să nu te uite, și să îți dorească să te vadă mai departe”.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Johnny Bădulescu are 25 de ani, este student și vine din Mioveni, dar locuiește în București. Pentru el, muzica este „viață”, fiind singurul lucru ce îl definește și îl împlinește.

Cel mai emblematic moment de care a avut parte din punct de vedere muzical a fost în urmă cu 11 ani, când a cântat alături de Al Bano, în Italia. De asemenea, a participat într-o tabără de muzică, peste ocean, unde a compus prima lui piesă.

A vrut să își ducă visul și mai departe și a vrut să studieze la o facultate de muzică din Regatul Unit, dar nu și-a permis financiar să facă acest pas, motiv pentru care, s-a angajat într-o corporație, dar nu s-a regăsit. Prin urmare, a demisionat și s-a înscris la „Vocea României”, pentru a face ceea ce îi place.

La audițiile pe nevăzute, Johnny Bădulescu a întors toate scaunele și a ales să meargă în echipa Theo Rose&Horia Brenciu.

La confruntări, Johnny a cântat alături de Andrei Petruș și i-a pus în încurcătură pe Horia Brenciu și Theo Rose. Antrenorii au decis să meargă mai departe cu Andrei Petruș, dar pentru Johnny au apăsat butonul Smiley și Irina Rimes. Concurentul a decis să continue la Vocea României în echipa lui Smiley.

 „Cred că m-am ales cu un concurent de live-uri”, a spus atunci Smiley. Ceea ce s-a și întâmplat pentru că Johnny a impresionat la knockout-uri și a primit biletul pentru primul LIVE de la Vocea României.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni