• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2023: Semifinala. Alexandra Sîrghi a ridicat publicul în picioare cu piesa Proud Mary. „Ești fenomenală!”

Vocea României 2023: Semifinala. Alexandra Sîrghi a ridicat publicul în picioare cu piesa Proud Mary. „Ești fenomenală!”

În semifinala Vocea României 2023, Alexandra Sîrghi, din echipa Theo Rose & Horia, a demonstrat că are calități vocale deosebite, interpretând piesa „Proud Mary”.

Gallery

„Ești o voce care poate să fie în finală. E un moment excelent. Felicitări!”, a spus Tudor Chirilă.

„Cred că Alexandra e una dintre cele mai puternice voci din sezonul acesta. E un început bun de emisiune. Meriți un loc în finală”, a comentat Smiley.

„Ești una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit eu vreodată. Eu te-aș vota!”, i-a spus Irina Rimes. 

„Alexandra, vreau să te felicit, pentru că tu nu ai venit aici cu povestea ta aici. Tu ai o voce extraordinară și sunt mândră de tine. Sper să te voteze lumea și să fii în finală”, a menționat Theo Rose. 

„Tu te-ai transformat, ai devenit mai bună. Eu cred că ești fenomenală. Eu și cu Theo îți mulțumim. M-ai făcut să cred în toate piesele pe care le-ai cântat aici”, a adăugat Horia Brenciu. 

Alexandra are 20 de ani, vine din Galați și de doi ani locuiește în București. Tânăra este studentă la Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității București, acolo unde primește bursă de merit

La audițiile pe nevăzute, tânăra a reușit să întoarcă toate cele patru scaune. Ea a făcut senzație cu interpretarea piesei „A Natural Woman” din repertoriul lui Aretha Franklin. Theo Rose a apăsat butonul după primele secunde în care i-a auzit vocea.

În prima ediție LIVE Vocea României, Alexandra Sîrghi, din echipa Theo Rose & Horia, a emoționat publicul cu o piesă specială de Ziua Națională, ”România”.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni