• Emisiuni
  • Vocea României
  • Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea de la Vocea României, în trending pe Youtube cu momentele din finala sezonului 11

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea de la Vocea României, în trending pe Youtube cu momentele din finala sezonului 11

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea de la Vocea României, în trending pe Youtube cu momentele din finala sezonului 11

Alexandra Căpitănescu, din echipa Tudor Chirilă, a câștigat finala Vocea României 2023. Concurenta a primit trofeul emisiunii, dar și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Gallery

Cel de-al 11-lea sezon Vocea României s-a încheiat, vineri seara, în aplauzele publicului care și-a ales câștigătorul. În urma voturilor celor de acasă, Alexandra Căpitănescu a fost desemnată cea mai bună voce a României în acest an.

Concurenta din echipa lui Tudor Chirilă a oferit publicului și telespectatorilor trei momente memorabile.

Pentru primul moment din seara finalei, Alexandra și Tudor Chirilă au ales melodia „Shallow”, cântată de celebrii Lady Gaga și Bradley Cooper.

La momentul solo, gălățeanca a cântat piesa „Alone” într-un decor tomnatic și a încheiat seara cu „Fantoma de la Operă” alături de Adrian Nour.

Prestațiile câștigătoarei de la Vocea României 2023 nu s-au viralizat doar pe rețelele de socializare, ci și pe Youtube.

Toate cele trei momente ale Alexandrei Căpitănescu sunt în trending pe Youtube. Tânăra a povestit pe TikTok că a aflat de la un prieten că prestațiile sale sunt populare pe Youtube și au adunat sute de mii de vizualizări.

Interpretarea solo a Alexandrei Căpitănescu din finala Vocea României se află pe locul 6 în Trending și are peste 260.000 de vizualizări.

„Extraordinar! Rock-ul feminin nu a murit, iar Alexandra Căpitănescu ne-a dovedit asta!”;

„Chiar merită fata asta tot ce i se întâmplă . La 19 ani să ai o asemenea voce ? Este incredibilă. Felicitări!”;

„Succesul se datorează unei voci superbe puse în valoare de antrenorul perfect. Felicitări Alexandrei și lui Tudor”;

„Alexandra, ești absolut specială și îți doresc un viitor frumos și fericit în muzică!”;

„Chiar am auzit note din vocea Didei Drăgan în interpretarea Alexandrei! Puternică voce! Respect!!!!!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauți.

Și Alexandra a lăsat un mesaj pentru toți cei care au felicitate-o și i-au transmis un gând bun. „Vă mulțumesc tuturor! Acestea au fost cele mai frumoase zile din viața mea!”, a scris câștigătoarea pe Youtube.

Prima reacție a Alexandrei Căpitănescu după ce a câștigat Vocea României

Imediat după finală, Alexandra a acordat un scurt interviu echipei protv.ro și le-a mulțumit celor care au votat-o și au ajutat-o să ia trofeul acasă.

Sincer, mă așteptam să câștig în proporție de 2-3%. Aveam încredere în momentele mele, dar mereu îmi este frică să sper, că dacă îmi fac anumite așteptări și nu se întâmplă, sunt dezamăgită. Am preferat să rămân ascunsă.

Tot acest sezon a însemnat un urcuș-coborâș de emoție, de stare. Plec cu un bagaj enorm de cunoștințe, de informații, de experiențe. Și pentru mine asta contează cel mai mult.

Cel mai mult mi-a plăcut faptul că am avut ocazia să lucrez cu Tudor”, a conchis tânăra.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni