• Emisiuni
  • Vocea României
  • Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea sezonului 11 Vocea României, a lansat prima piesă din carieră – „Căpitanu’”

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea sezonului 11 Vocea României, a lansat prima piesă din carieră – „Căpitanu’”

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea sezonului 11 Vocea României, a lansat prima piesă din carieră – „Căpitanu’”

Alexandra Căpitănescu a impresionat telespectatorii încă de la audițiile pe nevăzute, când a întors toate cele patru scaune cu interpretarea piesei „Welcome to the jungle”. Tânăra care l-a ales pe Tudor Chirilă ca antrenor a reușit să câștige trofeul Vocea României după ce a oferit trei momente memorabile în finala sezonului 11.

Gallery

În prezent, Alexandra, care este studentă la Facultatea de Fizică din București, face ceea ce iubește cel mai mult și anume muzică. Gălățeanca în vârstă de 20 de ani își croiește încet și sigur drum în industria muzicală din România și recent a lansat primul single din carieră.

Mai mult, Alexandra Căpitanescu se pregătește și de lansarea primul EP din carieră. Alături de noul ei band, tânăra va readuce pe scena The Pub Universității din București celebrele cover-uri care au facut-o câștigătoarea sezonului 11, precum „Alone”, „Niciun glonț”, dar și piese proprii.

Melodia „Căpitanu’”, care dă și titlul primului material al artistei, este compusă de către Alexandra, Francis On My Mind și Cristian Prajescu.

„Piesa “Căpitanu’" este un manifest. Numele meu de familie, poreclele mele și experiențele m-au inspirat să scriu piesa. Peste o săptămână vine cea de-a doua surpriză muzicală. Pe 5 aprilie am concert de lansare în The Pub Universității și, în aceeași zi, se va lansa primul meu EP, care conține 4 piese. Toate piesele ascund un mesaj profund. Abia aștept să fie ascultate de cât mai mulți oameni și cred că foarte multe persoane se vor regăsi în versuri”, a declarat Alexandra.

Videoclipul piesei  „Căpitanu'” este disponibil pe platforma Youtube, iar fanii sunt încântați de prima piesă a câștigătoarei de la Vocea României. 

„Să dăm căpitanului, ce-i al căpitanului!”, „Imnul căpitanilor muzicii rock! Bestial, Felicitări!”, „Ai meritat din plin acel trofeu de la Vocea României! Sper sa te aud și la radio, zilnic”, „Ești fantastică! Felicitări!”, „Oficial, cea mai tare piesă!”, „Două minute de bucurie pură!”, „Sună minunat! Bravo, Alexandra!”, „Super piesă, Felicitări și ține-o tot așa, o să ajungi departe!”, „Bravo, Alexandra! De apreciat că sunt versurile tale!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de utilizatorii de social media. 

Vezi mai jos videoclipul piesei Căpitanu'

Alexandra Capitanescu, câștigătoarea Vocea României 2023, este un artist unic în piață, cu autenticitate, originalitate, trăire și voce cameleonică. Are potențialul de a susține un concert live cu intensitate de la început până la sfârșit. Este un artist cu magnetism, care poate acapara publicul, reușind să mențină atenția pe tot parcursul prestației artistice.

Alexandra are ușurința de a-și construi momentele originale și să facă un show exploziv. Alexandra este din Galați, iar în prezent studiază la Facultatea de Fizică din București. Alexandra a mărturisit că este pasionată de sunetul pe care îl scot păsările, iar în copilărie cânta prin casă cu bunica ei. Încurajată să își urmeze visul de a cânta, la vârsta de zece ani, a fost dusă la lecții de canto.

Alexandra Căpitănescu, momente memorabile în finala Vocea României

Alexandra Căpitănescu, din echipa Tudor Chirilă, a câștigat finala Vocea României 2023. Concurenta a primit trofeul emisiunii, dar și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Concurenta din echipa lui Tudor Chirilă a oferit publicului și telespectatorilor trei momente memorabile în finala sezonului 11. Pentru primul moment din seara finalei, Alexandra și Tudor Chirilă au ales melodia „Shallow”, cântată de celebrii Lady Gaga și Bradley Cooper. Interpretarea solo a Alexandrei Căpitănescu din finala Vocea României are în prezent aproape jumătate de milion de vizualizări, iar melodia pe care a cântat-o alături de Adrian Nour a adunat peste 390.000 de vizualizări.

Ce a însemnat pentru Alexandra experiența de la Vocea României

Imediat după finală, Alexandra a acordat un scurt interviu echipei protv.ro și le-a mulțumit celor care au votat-o și au ajutat-o să ia trofeul acasă.

Sincer, mă așteptam să câștig în proporție de 2-3%. Aveam încredere în momentele mele, dar mereu îmi este frică să sper, că dacă îmi fac anumite așteptări și nu se întâmplă, sunt dezamăgită. Am preferat să rămân ascunsă. Tot acest sezon a însemnat un urcuș-coborâș de emoție, de stare. Plec cu un bagaj enorm de cunoștințe, de informații, de experiențe. Și pentru mine asta contează cel mai mult. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că am avut ocazia să lucrez cu Tudor”, a conchis tânăra din Galați.

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni