• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Alina Ceaușan, cu puțin timp înainte de a naște o fetiță, interviu special alături de soț

Alina Ceaușan, cu puțin timp înainte de a naște o fetiță, interviu special alături de soț

Alina Ceușan a apărut la Vorbește lumea alături de soțul ei, cu mai puțin de două luni înainte de a naște.

Gallery

​Cu sinceritate și bucurie, cei doi au vorbit despre schimbare, despre sarcină și despre planurile în patru, după ce alături de băiețel, o să vină și o fetiță. 

Alina Ceușan: Nu a fost un secret că ne mai dorim un copil, chiar am făcut o mini serie despre asta și am zis că ne doream un frate sau o surioară pentru Rock și ne bucurăm că o să vină în viețile noastre la începutul lui august. (...) Mă simt foarte bine, sunt mai puțin emoționată ca prima dată, știu ce mă așteaptă.
Raul Tișa: Vestea a fost fantastică, dar când am făcut gender reveal a fost cu adevărat fantastic. (...) Rock îi dă pupic de dimineață, spune că o să îi dea pijamalele lui, mașinuțele și așa mai departe.

Alina Ceușan este căsătorită cu soțul ei, Raul Tișa, din 2019. Este foarte cunoscută în mediul online, dar și în televiziune, iar de 10 ani are o relație cu bărbatul căruia i-a dăruit un copil.

Raul Tișa are 41 de ani și este hairstylist. Deține un salon la Cluj-Napoca, unde locuiește cu familia, dar mai are și alte afaceri, în special în imobiliare.

FOTO: PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni