• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Banii mei sau banii noștri? Ce spun vedetele? "Eu sunt de modă veche, pentru mine bărbatul, dacă vrea ca eu să fiu în postură de femeie, atunci trebuie să fie bărbat"

Banii mei sau banii noștri? Ce spun vedetele? "Eu sunt de modă veche, pentru mine bărbatul, dacă vrea ca eu să fiu în postură de femeie, atunci trebuie să fie bărbat"

La Vorbește lumea, vedetele au răspuns la o întrebare spinoasă legată de finanțe.

Mai precis, mai clar sau mai voalat, au spus cum anume se folosesc banii în familie: se pun la comun, se folosesc separat, amândoi îi utilizează pe ai bărbatului sau cum anume se procedează. Iar vedetele întrebate au fost chiar foarte sincere și deschise: 

Adrian Sînă:Banii ei, banii ei...Banii mei și banii ei...
Anca Sînă-Serea: Sunt de modă veche, îmi pare rău, susțin în continuare această idee în familie, îi mulțumesc pe această cale soțului meu și sunt foarte mândră că este stâlpul familiei, îi dau și un pupic cu această ocazie, așa e normalitatea mea...

Nicoleta Nucă: Eu sunt de modă veche, pentru mine bărbatul, dacă vrea ca eu să fiu în postură de femeie, atunci trebuie să fie bărbat și atunci nu facem jumi-juma la cină, băiatul trebuie să fie gentleman dacă vrea să mă comport ca o lady.


Alina Ceaușan: Când spun banii mei,mă refer la ai noștri și când spun banii nostri mă refer și la ai mei și la ai lui. Finanțele sunt la comun...

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni