Roxana Hulpe, detalii din viața de mămică. Cum i-a ales numele fiicei sale

Roxana Hulpe este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Aceasta a reușit să câștige simpatia publicului larg și la doar 3 luni de la naștere s-a întors la pupitrul Știrilor PROTV. Iată ce spune frumoasa vedetă despre perioada de după sarcină!

Roxana Hulpe a născut în urmă cu 3 luni, iar în acest moment arată absolut senzațional! Vedeta a venit în platoul „Vorbește Lumea” îmbrăcată într-o salopetă roz care i-a scos în evidență formele superbe ale corpului său. Întrebată cum se simte de când a devenit mamă, prezentatoarea de știri a recunoscut că are o viață minunată și că Zora îi umple sufletul de bucurie.

Mai mult decât atât, ea a explicat cum a ales numele pentru fiica sa:

„O cheamă Zora, de la Zora Zorilor, pentru că e o rază de soare care a venit în viața noastră. Are două nume, o cheamă și Rafila, după mine și bunica mea”, a spus ea.

Vedeta a povestit și despre momentul în care a strâns-o pentru primaV dată în brațe pe fiica sa:

„Momentul nașterii a bătut tot ce am trăit eu până acum și tot ce voi trăi de acum înainte. Este experiența care mi-a dat sensul vieții! Acum înțeleg de ce trăiesc, de ce sunt aici și ce trebuie să fac mai departe. A fost minunat!”, a spus ea.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni