Competiția mașinilor zburătoare, duminică, la București

Pe 17 septembrie, la Red Bull Flugtag se celebrează Ziua Zborului.  

La București, în Parcul Lacul Morii, echipele înscrise au un singur vis: un zbor cât mai lung, cu o aterizare cât mai spectaculoasă în mașinăriile făurite chiar de ei. După o vară întreagă de proiectat, meșteșugit și construit, de Ziua Zborului piloții au ocazia să-și testeze cu adevărat invenția. 
 
Dar pentru că nu e totul sărit de pe fix, la Red Bull Flugtag vor veni și piloți adevărați, cu avioane adevărate. Evenimentul este despre piloți aiuriți și aparatele lor de zbor și mai aiurite. Este despre eroi ai aerului, dar și ai apelor. 
 
Show-uri aviatice spectaculoase vor fi aduse pe 17 septembrie de Aeroclubul României & Hawks of Romania, care vor face tot ce nici cu gândul nu gândim, sus în aer. Vlad Popescu, campionul european la acrobație, va face o demonstrație de măiestrie la înălțime, deasupra Lacului Morii.
 
Prezenți în aer vor fi și inegalabilii The Flying Bulls, care cuceresc inimile publicului din toată lumea cu aeronavele speciale și acrobațiile uluitoare pe care le fac de zeci de ani.După cum a anunțat i Shurubel la Vorbește lumea, PRO TV își va prezenta propriul aparat de zbor!
 
Publicul se va putea bucura și de o serie de activări, zone de relaxare, zone de food & drinks și muzică bună. Intrarea este liberă, iar distracția nelimitată.
 
La Vorbește lumea s-a prezentat evenimentul, iar Shurubel a anunțat 
 
Red Bull Flugtag se vede și LIVE pe Facebook, TikTok și VOYO!

FOTO: PRO tv/ REd BULL

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni