• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cum s-a îmbrăcat Emily Burghelea la un eveniment special și ce a spus Neculai Stanciu

Cum s-a îmbrăcat Emily Burghelea la un eveniment special și ce a spus Neculai Stanciu

Cum s-a îmbrăcat Emily Burghelea la un eveniment special și ce a spus Neculai Stanciu

Neculai Stanciu, unul dintre cei mai duri critici de modă, dar și unul dintre cei mai talentați stiliști de la noi, a analizat vedetele prezente la un eveniment.

Dintre mai multe ținute, s-a remarcat cea a lui Emily Burghelea, asta în condițiile în care vedeta a mărturisit că a fost îmbrăcată chiar de Neculai Stanciu.

​Emily Burghelea: "A fost o ținută extrem de studiată, o ținută la care s-a lucrat o săptămână, două, trei, pentru că mănușile au fost făcute pentru mine. O să o analizeze domnul Neculai Stanciu? Este făcută chiar de el, sunt curioasă ce o să zică."

​Neculai Stanciu: "Într-adevăr, am ajutat-o să se îmbrace pentru acest eveniment. Emily e un exemplu foarte diferit de multe femei. E foarte cute, e o tipă cu foarte mulță personalitate, e o tipă care trăiește în prezent. E foarte greu să îi pui...Are 20 și ceva de ani și pornește spre etapa de a fi femeie împlinită total, are copii, are familie, destul de greu de îmbrăcat o astfel de femeie pentru că trăiește în ea un copil prezent...Ținuta e cumva pe mood-ul ei, ea poate să susțină foarte multă accesorizare, sunt foarte multe pietre. Da, e ce trebuie!"

​Emily Burghelea poate fi văzută la "Săriți de pe fix!", pe PRO TV și pe VOYO. În cadrul show-ului, 9 comedianți din România intră într-o joacă plină de surprize, umor și provocări ce-i vor lăsa cu gura căscată pe cei de acasă. Totul cu un singur scop: distracția fără limită. În fiecare ediție, doi invitați speciali vor intra în acest carusel nebun de provocări pus la cale de Cabral, prezentatorul emisiunii.

FOTO: EMILY BURGHELEA INSTAGRAM/ CAPTURĂ EMISIUNE 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni