• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Petre Roman și Silvia Chifiriuc, la Vorbește lumea! Silvia Chifiriuc: "La începutul relației mi-a fost greu din cauza răutății oamenilor"

Petre Roman și Silvia Chifiriuc, la Vorbește lumea! Silvia Chifiriuc: "La începutul relației mi-a fost greu din cauza răutății oamenilor"

Petre Roman și Silvia Chifiriuc, la Vorbește lumea! Silvia Chifiriuc: "La începutul relației mi-a fost greu din cauza răutății oamenilor"

Petre Roman și Silvia Chifiriuc au venit la Vorbește lumea și au povestit despre relația lor, una cu totul specială.

Silvia Chifiriuc și Petre Roman au o relație de 17 ani, timp în care au devenit și părinții unui băiețel, care acum are 12 ani. La Vorbește lumea au povestit:

Petre Roman: "Secretul este, cum cred că vă așteptați, e iubirea. Sentimentul ăsta care acoperă umanitatea, chiar și când sunt momente mai complicate. Cu iubirea ieși mai departe foarte frumos."

​Silvia Chifiriuc: "17 ani sunt? Atât s-a făcut? (...) Comunicarea e foarte importantă pentru mine și unul dintre parteneri e bine să fie mai înțelept, chiar să lucreze la treaba asta. Eu cred că orice se poate rezolva atunci când spui lucrurilor pe nume. Dacă nu spui, acel lucru nu există, clar. (...) La începutul relației mi-a fost greu din foarte multe puncte de vedere. Mai ales din cauza răutății oamenilor, acea răutate repetitivă. Atunci când ai format un cuplu cu cineva, e pentru că ceva te-a unit. Eu sunt foarte conservatoare si foarte fidelă, sunt până la moarte cu alesul inimii mele, dar asta a fost greu."

Petre Roman: "Un prieten foarte bun zicea că trebuie să rezistați, o să fie o zi-două, de presiune mediatică. Știți câte zile au fost? 56! 56 de zile la rând temă pe prima pagină, și pe a doua, și pe a treia."

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni