• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Lucian Ghimiși: "De când cu "Săriți de pe fix", am descoperit și eu Instagramul! Am un urmăritor și nu știu să îmi pun poză"

Lucian Ghimiși: "De când cu "Săriți de pe fix", am descoperit și eu Instagramul! Am un urmăritor și nu știu să îmi pun poză"

Lucian Ghimiși: "De când cu "Săriți de pe fix", am descoperit și eu Instagramul! Am un urmăritor și nu știu să îmi pun poză"

Lucian Ghimiși, unul dintre trăsniții de la Săriți de pe fix a venit și la Vorbește lumea.

Cu sinceritate, a povestit despre emisiune:

"Până acum, toată lumea a supraviețuit la Săriți de pe fix. Unii dintre noi au rămas cu sechele. Acum, de când cu această emisiune, am descoperit și eu Instagramul. Nici nu ai să mă găsești. Eram la un șpriț și l-am deschis, dar nu știu să pun poză. Am un folower. Am trei acum? (...) Ce să fac în rest, foarte bine!"

​Amuzat, Shurubel a provocat telespectatorii emisiunii să îi dea LIKE lui Lucian Ghimiși pe contul de Instagram, cu sau fără fotografie.

Lucian Ghimiși  este unul dintre cei 10 invitați permanenți (8 în fiecare ediție) ai show-ului „Săriți de pe fix!”, difuzat în fiecare joi, pe PRO TV, de la 21:30, dar și pe VOYO.  

S-a născut pe 3 decembrie 1977, la Buzău. Este absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București. A jucat pe scenele unor teatre importante din țară, precum teatrul Maria Filotti din Brăila, Teatrul George Cirprian din Buzău, Teatrul Nottara din București.

Vedeți în video de mai jos imagini din următorul show Săriți de pe fix, dar și ce provocare primește actorul la Vorbește lumea:

VEDEȚI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI TRĂSNITE CU LUCIAN GHIMIȘI

Gallery

​FOTO: CAPTURĂ TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni