• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Miruna Lica a pregătit cele mai bune gogoșele cu iaurt: "Din acelea din care mănânci 20 și nici nu îți dai seama când le-ai mâncat"

Miruna Lica a pregătit cele mai bune gogoșele cu iaurt: "Din acelea din care mănânci 20 și nici nu îți dai seama când le-ai mâncat"

La Vorbește lumea, Miruna Lica a pregătit azi gogoșele cu iaurt.

Entuziasmată, a povestit:

"O să fac niște gogoșele. Gogoșele cu iaurt, din acelea care se întorc singure cu burta în sus. Din acelea din care mănânci 20 și nici nu îți dai seama când le-ai mâncat."

Iată pe scurt rețeta:

Miruna Lica: "Avem nevoie de ouă pe care le batem cu zahărul și cu un praf de sare până când compoziția își mărește volumul. Adăugăm iaurtul grecesc și un pic de esență de vanilie, iar la final amestecăm făina, praf de copt și apoi încorporăm. La final prăjim gogoșelele."

​Pe site-ul personal, Miruna Lica se prezintă:

"Periculos de sinceră. Zgomotos de sociabilă. Enervant de punctuală. Suprinzător de creativă. Exagerat de pofticioasă. – Asta sunt eu, Miruna aka The Foodiva. Bine ai venit în casă mea virtuală! La 19 ani am început să lucrez că jurnalist și timp de 5 ani am fost om de televiziune. La 24 de ani am simțit că vreau mai mult. Așa că am renunțat la jobul de reporter și am intrat în lumea Comunicării și a Marketing-ului. Astăzi am propria mea agenție de comunicare, însă n-aș zice că asta este job-ul meu full-time… Pentru că o partea mai mare din gândurile și energia mea se consumă în bucătărie și aici, cu voi. Gătind, împărtășind rețete, experiențe și glume."

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni