• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • La 8 ani, Eva Măruță e actrița principală dintr-o comedie românească. Când apare la cinema filmul „Tati part-time”

La 8 ani, Eva Măruță e actrița principală dintr-o comedie românească. Când apare la cinema filmul „Tati part-time”

Eva Măruță și Alex Bogdan joacă împreună într-o comedie savuroasă. Cei doi au fost prezenți în platoul Vorbește lumea, acolo unde au oferit detalii de la filmările pentru „Tati part-time”.

Gallery

​Din 2 ianuarie 2024, vom avea la cinema o nouă comedie pentru părinți. În rolurile principale sunt Eva Măruță și Alex Bogdan, care promit că vom râde cu lacrimi, dar ne vom și emoționa pe alocuri.

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a descris această experiență ca fiind una „de neuitat” și a povestit cât de mult s-a distrat pe platourile de filmare.

M-am distrat cel mai tare la scena din parc pentru că am încercat și eu prima oară cartofi cu înghețată. (…) M-am înțeles foarte bine cu toți colegii. Mi-a plăcut mult experiența asta și este una de neuitat”, a spus Eva.

„Am fost doi copii pe platou. Unul mai alintat, eu aici, și tot timpul m-am lovit, am căzut. (….). Am avut foarte mult de filmat cu Eva. De obicei la celălalte filme pe care le-am făcut e o atmosferă foarte serioasă, acum efectiv am reușit să mă relaxez atât de tare pentru că m-am distrat toată ziua, nu numai când filmam. Ne alergam, făceam glume, caterincă. E o comedie 100% și tema foarte mare este această confruntare între old parenting și parentingul modern”, a adăugat și Alex Bogdan.

Vezi trailerul filmului AICI

„Tati e foarte mândru de mine, mi-a și zis asta în fiecare zi. Mi-a adus și flori. M-a încurajat, mi-a zis să nu am emoții, am repetat. Prima oară când a văzut o parte din film a început să plângă”, a mărturisit Eva Măruță.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni