• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Ce promite Alina Ceușan pentru finala Vocea României și ce își dorește de Crăciun

Ce promite Alina Ceușan pentru finala Vocea României și ce își dorește de Crăciun

Frumoasa Alina Ceușan a povestit la Vorbește lumea despre finala Vocea României, pentru care se pregătește intens, dar și despre dorințele pe care le are de sărbători.

​Încântată de ce urmează la Vocea României, a mărturisit:

"Ne vedem la marea finală Vocea României, abia aștept și sper că și voi și publicul, pentru că o să fie o zi magică, exact cum am trimis eu mesajul la producție. (...) Eu ca eu, dar să vezi ce emoții au antrenorii.(...) Nu am preferați printre finaliști și nu cred că ar trebui să am.(...) E evident că sunt foarte buni toți dacă au ajuns aici."

Finaliștii Vocea României 2023 sunt:

Alexandra Căpitănescu - Are 20 de ani, e cea mai tânără din competiție și a ales să fie în echipa lui Tudor Chirilă, pe care o reprezintă în marea finală. În semifinale a interpretat piesa „Like a Prayer” (Madonna).

Vlad Musta - Este din București, are 24 de ani și are o trupă de cover-uri. În semifinale a interpretat piesa „Purple Rain” (varianta Prince).

Melisa Antonesi - Locuiește în Manchester, are 23 de ani și are un job de recenționeră în Anglia. A ales să fie antrenată de Horia Brenciu și Theo Rose. În semifinale a interpretat piesa „Memory” (Barbara Streisand).

Alex Maxim - Este din Iași, are 29 de ani, a cântat de-a lungul timpului în mai multe trupe, iar acum are ocazia să se afirme individual. În semifinale a interpretat piesa „Felling Good” (varianta Nina Simone).

Pe 15 decembrie, de la 20:30, la Pro TV, are loc marea finală „Vocea României” 2023, unde va fi desemnat marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

​Cu sinceritate, a mai spus legat de sărbători: 

"Planurile noastre de Crăciun sunt foarte simple, mergem la bunici, la Crăiești, la bunicii din partea tatălui pe care încă îi mai avem, mergem la părinții mei la Mureș, la părinții mei la Cluj, Crăciunul este acasă. Dar, de Revelion revenim în Tenerife. Am făcut scrisoare pentru Moșul...Eu sincer nu am nimic pe listă, s-au întâmplat atâtea în ultimii zece ani și nu am pe listă decât să am mai mult timp liber, ceea ce înseamnă organizare din partea mea și sănătate, că de acolo se fac toate lucrurile. Chiar nu am nimic pe wishlist, m-aș gândi mai degrabă la niște experiențe, la un concert. (...) Noi avem pe listă Madonna, dar am văzut că se îndreaptă mai mult către America."

Alina Ceușan s-a născut pe data de 1 iunie 1992, în Târgu-Mureș și este cunoscută și admirată atât pentru activitatea din mediul online, cât și din televiziune. Este căsătorită cu Raul Tișa, un hairstylist de succes care are propriul salon în Cluj. Cei doi și-au unit destinele în anul 2019, la Cluj. Împreună au un fiu, născut pe data de 15 septembrie 2020.

Vezi o Galerie Foto cu Alina Ceușan, splendidă în costum de baie

Gallery

FOTO: CAPTURĂ EMISIUNE 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni