• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Adela Popescu, într-o formă de zile mari, la Vorbește lumea! Ce povestește despre vacanța în Laponia

Adela Popescu, într-o formă de zile mari, la Vorbește lumea! Ce povestește despre vacanța în Laponia

Cu multă energie bună și cu povești frumoase despre magie, Adela Popescu a venit în platoul Vorbește lumea.

​Vedeți imagini din vacanța Adelei Popescu în Laponia:

Gallery

​Recent întoarsă din vacanța în Laponia, a povestit:

"Acum cinstit, este deosebit de frumos. Ne-am gândit că e ultimul an în care știam că întâlnirea cu Moș Crăciun e când trebuie.(...) Nu a fost teribil de frig, noi am prins minus cinci, cel mai frig a fost în ultima zi, adică minus 12 grade, adică decent. Noi ne-am dus echipați pentru minus 20 de grade. Copiii noștri nu prea au văzut zăpadă, că noi mergem la cald în general și s-au jucat foarte mult. La întoarcere am zis că ne întoarcem să ne dăm cu săniuța. (...) Zăpada aia m-a întors la Șușani, absolut."

Adela Popescu și-a planificat vacanța împreună cu familia Fodor. Răzvan Fodor a povestit pe rețelele de socializare cum a început totul:

„Cine spune că anturajul nu te strică, nu are prieteni ca ai mei. Deci se întâlnesc Irina și Adela. Adela Popescu, fratele meu. Ce credeți că i-a povestit ea soției mele? Despre vacanța lor în Laponia: cum se duc acasă la Moș Crăciun, cum de abia așteaptă să le scârțâie zăpada sub ghete, cum s-ar putea să vadă Aurora Boreală și alte lucruri minunate la care Irina făcea ochii atât de mari încât, la sfârșitul discuției, arătau ca două farfurii. Păi tu te apuci să îi spui așa ceva femeii ăsteia, care ar fi în stare să pună un Moș luminos, cu sanie și reni, la intrarea în Popești încă din luna iulie? Care ar putea, cu nonșalanță, să împodobească bradul în fiecare zi a lui decembrie cu alte decorațiuni? Care e șefa autoproclamată a sărbătorilor de iarnă și a magiei celei mai magice? E, na, că i-a zis!
Așa că, unde credeți că suntem la începutul lui decembrie? Exact, în Laponia!
I-am zis că e drumul complicat, că zborul e lung, că avem escale. Ea mi-a zis că zburăm cu charter și facem doar 4 ore.
Am adăugat că asta e o vacanță care se pregătește temeinic, se culeg informații, afli ce e mai important de vizitat/văzut, să nu ajungi acolo ca o gâscă”.

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA/ INSTAGRAM ADELA POPESCU 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni